Het laatste nieuws

Lees je altijd hier....

Paascreatie maken

windlichtDoe mee en maak een leuke paasvaas of paaskrans met Ineke Nieubuur van Lavanda decoraties. Op woensdag 14 maart of dinsdag 19 maart. Klik hier voor meer informatie en om jezelf op te geven.

Schrijf reactie (0 Reacties)

filmmiddag én een bezoekje aan MCDonalds

filmZin in een supergezellige middag voor de hele familie? Kom dan naar de leuke kinderverassingsfilm op woensdagmiddag 18 april. Is de film afgelopen? Op naar de MCDonalds voor een happy meal voor de kinderen en een BigMac menu voor volwassenen.  Een compleet uitje voor groot en klein. Klik hier voor meer informatie en om jezelf op te geven.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Nick en Simon

Nick en Simon2Ze lanceren alweer hun 7e album en tegelijk een theatertour. Een perfecte gelegenheid om hun nieuwe werk te luisteren. Klik hier voor meer informatie en om jezelf op te geven.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Laatste vrijdag van de maand = Happy Hour

HappyHourDe Sequoia Lodge was tot voor kort iedere vrijdagavond open. Sinds dit jaar opent de personeelsbar eens per maand haar deuren voor een Happy Hour, en wel op de laatste vrijdag van de maand. Dus in februari is dat aanstaande vrijdag.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Aprés-Ski feest

apresskyJetzt geh's los!  Ook zo'n zin om met je collega's uit je dak te gaan?

Kom dan vrijdag 9 maart naar de personeelsbar Sequoia Lodge in Apeldoorn voor het bruisende Aprés-Ski feest. Je bent welkom vanaf 16.30 uur. Voor € 5 entree heb je een geweldige avond met originele skihut-muziek van dj Koos. Een overheerlijk broodje Bratwurst mit Sauerkraut en het eerste drankje krijg je dan gratis! Reden genoeg om zelf te komen en je collega’s de weg te wijzen naar de Sequoia Lodge. Om een inschatting te kunnen maken van het aantal in te kopen worsten vragen we je aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zouden het leuk vinden om daar ook je grappigste, mooiste wintersportfoto te mogen ontvangen.

Schrijf reactie (0 Reacties)

War of the worlds

war

War of the Worlds
Nieuwe versie van de rockmusical van Jeff Wayne.
Klik hier voor meer informatie.

 
 
Schrijf reactie (0 Reacties)

Subcategorieën