Inlogformulier

       
  • Fietsclub
  • Kids
  • Feesten
  • Clubs
  • Bands
  • Workshops
  • Evenementen
  • Sportief
  • Stedentrip

De VPCB Evenementen commissie

 
evcoDe Evenementencommissie bestaat, naast het bestuur, uit een groep vrijwilligers die tal van evenementen, cursussen en feesten organiseert.
Informatie over de evenementen is te vinden onder 'Evenementen' op deze site.
 
Bestuur
Voorzitter Nicole Kamphuis
Secretaris Ton van Bedaf
Penningmeester Jacco Pruijssers
Public Relations en Webmaster    Michel Hofstee
     
Coördinatoren
Evenementcoördinator Nicole Kamphuis
Evenementcoördinator Iny Ebbing
Evenementcoördinator Tosca ten Donkelaar
Evenementcoördinator Karin Lieftink
Evenementcoördinator Jan Willem Mulder
Evenementcoördinator Jacqueline van Ark
Evenementcoördinator Marike van Mourik
Evenementcoördinator Ton van Bedaf
Evenementcoördinator Simone Hofstee
   
Hoe je aan te melden voor een evenement
Wanneer je in het evenementenoverzicht op deze site op het evenement van je keuze klikt krijg je de evenementgegevens te zien.
Spreekt het evenement je aan en wil je je hiervoor aanmelden? Dan kan dat door de benodigde gegevens in te vullen en op de knop "Opgeven" onderaan het formulier te klikken.
Bij het aanmelden moet je altijd aangeven met hoeveel personen je wilt deelnemen en je moet de algemene voorwaarden accepteren door in het hokje te klikken, zodat het wordt aangevinkt.
Bij sommige evenementen wordt nog aanvullende informatie gevraagd. Als dat zo is, dan zie je dat vanzelf.
Bij elk evenement zie je ook je naam, adres en bankrekeningnummer staan. Als deze niet meer kloppen, dan kun je die aanpassen in je profiel bij het tabblad 'gebruikersinformatie'. Dit kan niet bij het opgeven voor het evenement. Doe dit het liefst voordat je jezelf voor het evenement opgeeft.
 
Wanneer aanmelden
Per evenement wordt een termijn aangegeven waarbinnen aanmelden mogelijk is. In deze periode kunnen de VPCB-leden zich via deze site opgeven voor een evenement.
 
Loting bij overschrijvinglotto ballen
Is er sprake van over-inschrijving, dan wordt er geloot. Het is dus niet "wie het eerst komt, het eerst maalt". Zo heeft iedereen een gelijke kans, ook als je toevallig niet aanwezig bent als een inschrijving start.
Ben je voor een evenement uitgeloot, dan krijg je bij een eerstvolgende aanmelding voorrang.
Dit werkt als volgt:
Bij het opgeven voor een evenement, zie je onderaan een veld "Uitlootindicatie" staan. Als hier 'Uitlootbaar' in staat, dan loot je mee met alle mensen die zich hebben opgegeven (indien nodig). Als hier 'Niet uitlootbaar' staat, dan ben je bij een vorig evenement uitgeloot en krijg je bij dit evenement voorrang en is de kans groot dat je dan wel één van de gelukkigen bent.
Als je wordt uitgeloot voor een evenement, dan wordt de uitlootindicatie automatisch gevuld. Dit "Niet uitlootbaar zijn" is geldig tot het volgende evenement waar je jezelf voor inschrijft.
 
Betaling
Wanneer je bent ingeloot wordt het verschuldigde bedrag in de maand waarin de inschrijving voor een evenement wordt gesloten, door automatische incasso geïncasseerd. Klik hier voor meer details over het incasso.
 
Annulering
Annulering van een evenementinschrijving is kosteloos mogelijk zolang de inschrijving voor het evenement nog niet is gesloten.
Na sluiting van de inschrijving is kosteloos annuleren niet meer mogelijk.
Bij vrijwel elk evenement betekent annulering extra werk voor de coördinator. Zo moeten er nieuwe deelnemerslijsten worden doorgegeven. Bij sommige evenementen moet er nog veel meer geregeld worden. Bij meerdaagse evenementen moeten bijvoorbeeld kamers en soms vluchten omgeboekt worden. Alle kosten die met deze extra werkzaamheden gemoeid gaan, zullen bij diegene die annuleert in rekening gebracht worden.
Elke annulering heeft consequenties. Daarom zal de VPCB bij annulering 10 euro administratiekosten in rekening brengen plus de kosten die de annulering met zich meebrengt.
Het is niet toegestaan om zelf via de Achmea Bazaar jouw plek voor een evenement te verkopen. Dit zal altijd door de evenementcoördinator worden geregeld.
Omdat na sluiting van het evenement de incasso direct wordt geregeld, zal verrekening van kosten onderling tussen het annulerende lid en diens vervanger geregeld moeten worden. De coördinator kan hier een bemiddelende rol in spelen.
 
Aantal deelnemers
Per evenement wordt aangegeven hoeveel personen er maximaal kunnen deelnemen aan een evenement.
Ook wordt aangegeven wat het maximum aantal deelnemers per VPCB-lid mag zijn.
Deze deelnemers moeten gezinsleden of partners van het VPCB-lid zijn, tenzij anders is vermeld.
 
Kortingen
De VPCB draagt bij elk evenement financieel bij. Dit is de reden dat de speciale VPCB-prijs die bij elk evenement genoemd wordt uitsluitend geldt voor het VPCB-lid en zijn gezinsleden. Bij evenementen waar vooraf is aangegeven dat introducés zijn toegestaan, betalen de introducés (als dit is aangegeven) de normale prijs.
 
Informatie over de evenementen
Van sommige evenementen die op deze site staan is (nog) niet alle informatie bekend.
We houden je echter op de hoogte en nieuwe informatie vermelden we direct op deze site.
Naast het vastgestelde evenementenprogramma bemachtigt de VPCB ook regelmatig kaarten voor grote concerten of theaterproducties.
Houd deze site goed in de gaten want daarin staat altijd het Laatste Nieuws! Je kunt je ook aanmelden voor onze Nieuwsbrief. Kijk hiervoor op de startpagina van deze site.