Inlogformulier

       
  • Kids
  • Clubs
  • Feesten
  • Sportief
  • Evenementen
  • Bands
  • Workshops
  • Fietsclub
  • Stedentrip

Muziek op Maat

 
Al jarenlang is ook de muziekafdeling een belangrijk onderdeel van de VPCB. Muzikale Achmea-medewerkers hebben één of meerdere bands opgericht en oefenen regelmatig in de hallen van de Laan van Malkenschoten. Bij gelegenheid wordt een concert georganiseerd, meestal is dat in de
Sequoia Lodge.

Eén van de muziekleden heeft een nieuw format bedacht: ‘Muziek op maat’. Hij kan voor elk feestje de juiste muziek verzorgen. Lees in onderstaand overzicht wat hij (en zijn bandleden) kunnen bieden. Klik ook op de linkjes, dan krijg je een indruk van de muziek en de mogelijkheden. Ga met je muis over de fotos om ze groter te zien.

Heb je binnenkort een feestje en wil je Lexolo, Lex & Friends, the Bottles, of the Cats Fiddle inhuren? Neem dan rechtstreeks contact op met Lex Kemper, telefoon (06) 5514 5726 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naam

Lexolo

Wat te verwachten?

Lexolo is de artiestennaam van Lex Kemper. Een gitarist die uitstekend een rustige sfeer kan maken op een receptie. Lex is geen druktemaker. Sfeer wordt immers niet bepaald door het aantal decibellen, is zijn motto. Als Lexolo is hij te huur voor het verzorgen van live muziek.
Hij levert akoestische gitaarmuziek, geen zang dus!

Aantal personen

1 of 2 (met contrabassist), waarvan 1 Achmeaan

Foto

Link naar filmpje

YouTube

Prijsindicatie

Standaard

 

Naam

Lex & friends

Wat te verwachten?

Lex heeft een groot netwerk van artiesten waar hij mee samenwerkt.
Daarmee wordt een scala aan bezettingen en sferen mogelijk.

Onder de naam Lex & friends vormt hij daarmee een flexibel gezelschap dat verschillende sferen kan neerzetten. Bij dit gezelschap kan altijd een contrabassist worden toegevoegd voor extra looks, diepte en swing.

Met Bruno (accordeonist/dwarsfluitist) wordt het mediterrane en zuidamerikaans, met Bert (viool/mandoline) worden het balkan en zigeuner klanken, met Mark (gitaar) kunnen we van spaans tot pop leveren, met Edith (zang) krijgt de avond een hoog popgehalte.

Geef aan welke sfeer u wenst, en we komen er vast wel uit!

Aantal personen

2 tot 6, waarvan max 2 Achmeanen

Fotos

Link naar filmpje

YouTube (met Bruno)

Prijsindicatie

Standaard

 

Naam

the Bottles

Wat te verwachten?

De Bottles brengen met veel enthousiasme vertolkingen van het betere Beatles-lied en andere nummers uit dezelfde periode. Met gitaar en 3 stemmen wordt er een prettig sfeerplaatje neergezet met een hoog meezing-gehalte. De Bottles zijn: Hans van Mastrigt, plus Lex Kemper op gitaar, en eventueel Martin van Delden op contrabas.

Aantal personen

3 of 4 (met contrabassist), waarvan 2 Achmeanen

 

Fotos TrioVW2.

Prijsindicatie

350 of 500 euro per avond

   

Naam

the Cats Fiddle

Wat te verwachten?

Zigeuner- en crisis swing uit de dertiger jaren, is het toeval dat het in 2011 weer wordt gespeeld? The cat's fiddle trekt u uit de depressie. Een kat heeft per slot van rekening 9 levens!
Laat u meevoeren over romantische paden van de Amerikaanse lovers lane en de woeste wegen van de zigeuners! Gipsy & oldtime swing.

Aantal personen

4

Foto

Prijsindicatie

Vanaf 600 euro per avond

 

Tariefinformatie
Standaard prijsindicatie: 120 euro per persoon, bij meer dan 2 uur 60 euro per persoon per extra uur.
Afwijkende prijzen staan apart vermeld bij de betreffende groep.
Prijzen ex BTW (19%).
Betaling altijd per factuur, met VAR verklaring.

U bent niet geauthoriseerd om reacties te posten.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment