Annemarie Veldkamp

Informatie

Toekomstige evenementen

Voor 2021 heeft de Achmea PV Apeldoorn weer een mooie wintersportbestemming gevonden voor de ervaren en beginnende skiër/snowboarder, maar ook voor degene die wil gaan langlaufen en/of wandelen. Ga je mee? Kaprun - De schilderachtige Schmittenhöhe, de romantische promenade aan het meer van Zell en de enige gletsjer in de provincie Salzburg, de Kitzsteinhorn gletsjer.  

Inschrijfperiode: donderdag 15 juli - vrijdag 21 augustus

zaterdag, 23. januari 2021 tot zaterdag, 30. januari 2021 17:00 - 09:00
Oostenrijk, Kaprun

Orpheus heeft op haar site voor deze voorstelling een nieuwe datum gepubliceerd: Verplaatst naar 4 maart 2021. Zodra de organisator van het evenement meer informatie van Orpheus heeft ontvangen, worden de VPCB leden die zich voor deze voorstelling hebben ingeschreven via mail verder geïnformeerd.

De Vreemde Kostgangers doen het weer
Er staat deze avond opgeteld 214 jaar aan muzikant op ‘t podium. Twee pioniers in de Nederpop en de man die met Doe Maar de Nederlandstalige popmuziek een flinke slinger gaf, duiken samen dieper in hun muziek. De VPCB heeft 50 eersterangs kaarten gereserveerd voor deze "ouwe gabbers"

Inschrijfperiode: maandag 25 nov - vrijdag 13 dec

donderdag, 04. maart 2021 - 20:00 tot 23:00

Orpheus heeft op haar site voor deze voorstelling een nieuwe datum gepubliceerd: Verplaatst naar 27 januari 2022. Zodra de organisator van het evenement meer informatie van Orpheus heeft ontvangen, worden de VPCB leden die zich voor deze voorstelling hebben ingeschreven via mail verder geïnformeerd.

Plien en Bianca - En nu dan?
Pure lol, daar gaat het om bij Plien & Bianca. Het kan niet anders of de dames hebben in hun bestaan als duo altijd enorme pret bij het kijken naar mensen, hun gedrag en rare gewoontes. En bij het ontwikkelen van de sketches, waarin dat allemaal enorm wordt uitvergroot. Na de voorstelling zullen we ons afvragen "En nu dan?"  De VPCB heeft 30 eersterangs kaarten gereserveerd voor haar leden.

Inschrijfperiode: maandag 27 jan - vrijdag 14 febr

donderdag, 27. januari 2022 - 20:00 tot 23:00