Sandra Singodjojo

Informatie

Toekomstige evenementen

De Lama’s komen in Apeldoorn trainen voor een paar grote wedstrijden in de Ziggo Dome. Ze zoeken een leuk, welwillend en goed publiek, vandaar. Voor het laatst speelden ze samen in 2017, ook in die Ziggo Dome. Backer in Action gaat deze reünie heten van de vijf vaste leden Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben van der Meer en spelleider Patrick Lodiers. 

Inschrijving start maandag 10 juni.

vrijdag, 04. oktober 2019 - 20:00 tot 22:30
Vind jij die stoere grof gebreide plaids of krukjes ook zo leuk? Kom dan een workshop volgen en maak in een paar uur een eye catcher voor in je huis!
 
Inschrijving start maandag 2 september.
donderdag, 14. november 2019 - 18:00 tot 21:30
Restaurant Ontmoetingsgebouw Apeldoorn

Suzan & Freek duiken vanaf september voor het eerst de theaters in met hun show 'Als Het Avond Is'. De tour, die langs 25 Nederlandse theaters trekt, zal in het teken staan van de weg die ze tot nu toe samen hebben afgelegd. Van hun ontmoeting op de middelbare school tot en met het spelen van covers in bruine kroegen en van optreden op het Sziget-festival in Hongarije tot en met een nummer 1-hit met hun debuutsingle 'Als Het Avond Is': het duo neemt je - met een gezonde dosis zelfspot - op een aanstekelijke en persoonlijke wijze mee in hun eigen verhaal.

Inschrijving start maandag 9 september.

zaterdag, 30. november 2019 - 20:00 tot 23:00