BLØF

zondag, 14. maart 2021 - 20:00 tot 22:30

BLØF

Orpheus heeft op haar site voor deze voorstelling een nieuwe datum gepubliceerd: Verplaatst naar 14 maart 2021. Zodra de organisator van het evenement meer informatie van Orpheus heeft ontvangen, worden de VPCB leden die zich voor deze voorstelling hebben ingeschreven via mail verder geïnformeerd.

zondag 14 maart 2021

Theatertour 2020

Zilte lucht en Zeeuwse kust in Orpheus

Via Liefs uit Londen, Holiday in Spain en Zoutelande is BLØF weer terug in Apeldoorn: in ons theater. Tijdens deze vijf jaar afwezigheid hebben de mannen bepaald niet stilgezeten. Maar dat zal niemand ontgaan zijn. Denk maar aan het enorme succes van hun hit Zoutelande. Samen met de Vlaamse Geike Arnaert stonden ze ruim tien weken op nummer 1 in de vaderlandse én Vlaamse hitlijsten. Het nummer brak vele records en zorgde voor hun langverwachte doorbraak in België. Daarnaast behaalde hun laatste album AAN de gouden status.

Succes van BLØF

Dit alles bracht de band een uitermate succesvolle festivalzomer en uitverkochte shows in Ziggo Dome en Ahoy. Met 19 noteringen was dit hit kanon de Nederlandse hofleverancier in de Radio 2 Top 2000 2018. Inmiddels bracht BLØF twaalf studioalbums uit en ontving de band vele muziekprijzen. Van metaalmoeheid is geen sprake: na ruim 26 jaar staat BLØF nog altijd te trappelen om de podia plat te spelen. Het succes bewijst dat BLØF nog steeds muziek maakt die mensen weet te raken. Waar anders kan dat beter dan in de rust en intimiteit van het theater? Ook in Orpheus is BLØF AAN!

Concert at Sea

BLØF behoeft, als een van Nederlands meest succesvolle bands, eigenlijk geen introductie. Na hun oprichting in 1992 kwam hun doorbraak met de single Liefs uit Londen. Vervolgens scoorden ze talloze hits. BLØF sleepte diverse muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs. Sinds 2006 organiseert BLØF jaarlijks haar eigen, zeer succesvolle, meerdaagse festival Concert at Sea op de Brouwersdam in Zeeland, de thuishaven van de band.

AAN

Het nieuwe album AAN telt veertien tracks, die zijn opgenomen in onder meer Fattoria Musica in Osnabrück, Duitsland en Real World Studios bij het Engelse Bath. Voor dit album werd samengewerkt met producers Dries Bijlsma (Typhoon), Ferdy van der Singel (Rita Zipora), Huub Reinders en Rob Peters. De keuze voor deze producers en de toevoeging van strijkers, blazers en beats geven het album een nieuw en eigentijds geluid. AAN: een frisse start voor BLØF!

Bekijk hier 'Zoutelande' op Youtube.

  
Locatie Orpheus Hanoszaal
Tijd Zondag 14 maart 2021 -  20:00 uur
Kosten Prijs per persoon is € 27,50*
Aanmelden 1 VPCB lid of gezinslid met 1 introducé. De VPCB heeft 60 1e rang kaarten gereserveerd voor dit bijzondere theaterconcert in de Hanoszaal in Orpheus.

 * Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling en een drankje tijdens of na de voorstelling.

Annuleringsbeleid:

Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum van het evenement worden € 10 administratiekosten in rekening gebracht plus de kosten die de annulering met zich mee brengt. Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen.

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

Nummer
28/20
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2020-02-21, 23:59
Docent
50
Doelgroep
VPCB leden plus één introducé
Locatie
Te boeken
98
Vergoeding
27,50 p.p.
Contact
Kalender bestand