Herman van Veen

dinsdag, 02. maart 2021 tot woensdag, 03. maart 2021 20:00 - 22:30

Herman van Veen

Orpheus heeft op haar site voor deze voorstelling een nieuwe datum gepubliceerd:  Verplaatst naar 2 & 3 maart 2021. Zodra de organisator van het evenement meer informatie van Orpheus heeft ontvangen, worden de VPCB leden die zich voor deze voorstelling hebben ingeschreven via mail verder geïnformeerd.

dinsdag 2  of woensdag 3 maart 2021 

75 ‘Dat kan je wel zien dat is hij’

Versier een stoel, hang slingers op!

De scheiding in zijn haar is al tientalen jaren zo breed als nu. Maar verder? ‘Los van wat krakende onderdelen en het regelmatig kwijt zijn van namen, beschouw ik deze tijd, ook al ben ik minder jong dan gisteren, als de beste van mijn leven.’ Was getekend: Herman van Veen. Herman is, zo zegt hij zelf in de aankondiging van zijn ‘verjaardagsfeestje’ - dat een jaar lang langs de Nederlandse theaters trekt - in 2020 net zo oud als de langste gewapende vrede in onze lage landen ooit: 75. Kun je dat zien, zoals de subtitel van dit programma suggereert? Ach, zelfs op mensen die eeuwig jong lijken te blijven, zit wel wat sleet. Als dat maar niet zit op zijn leeftijdsgenoot, die gewapende vrede.

Dagboekkarakter

Nu al vragen aan Herman en zijn muzikanten (onder wie Edith Leerkes en Jannemien Cnossen) welke verjaardagsmuziek er gespeeld gaat worden, heeft geen zin. Zijn voorstellingen hebben altijd een 'dagboekkarakter' en hangen af van het temperament en de gedachten van Van Veen op dat moment. We gokken erop dat er vanwege dat 75, wel wat oud werk wordt opgepakt. In nieuwe jasjes gestoken. En er zal nieuw werk zijn, zeker weten.

Over Herman van Veen:

Herman van Veen (1945) groeide op in Utrecht waar hij ook het conservatorium bezocht. Sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond.

Bekijk hier Herman van Veen op Youtube.

  
Locatie Orpheus Hanoszaal
Tijd Dinsdag 2 of woensdag 3 maart 2021 20:00 uur
Kosten Prijs per persoon is € 25,00*
Aanmelden 1 VPCB lid of gezinslid met 1 introducé. De VPCB heeft 30 1e rang kaarten gereserveerd voor dit bijzondere theaterconcert in de Hanoszaal in Orpheus.

 * Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling en een drankje tijdens of na de voorstelling.

Annuleringsbeleid:

Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum van het evenement worden € 10 administratiekosten in rekening gebracht plus de kosten die de annulering met zich mee brengt. Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen.

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

Nummer
29/20
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2020-03-13, 23:59
Docent
50
Doelgroep
VPCB leden plus één introducé
Locatie
Te boeken
132
Vergoeding
25,00 p.p.
Contact
Kalender bestand