The Analogues

zaterdag, 01. mei 2021 - 20:00 tot 22:30

The Analogues

Orpheus heeft op haar site voor deze voorstelling een nieuwe datum gepubliceerd: Verplaatst naar 1 mei 2021. Zodra de organisator van het evenement meer informatie van Orpheus heeft ontvangen, worden de VPCB leden die zich voor deze voorstelling hebben ingeschreven via mail verder geïnformeerd.

zaterdag 1 mei 2021

Abbey Road: Let it Be

De rechtgeaarde Beatles-kenner weet dat het album 'Let It Be' als laatste verscheen, maar dat de opnames voor Abbey Road de laatste studio-samenwerking waren voordat de band uit elkaar viel. Eigenlijk is Abbey Road dus het laatste album. Dat The Beatles nog één keer zo'n absoluut meesterwerk konden produceren, was mede de verdienste van de teruggekeerde (producer) George Martin en (technicus) Geoff Emerick. Maar ook op Let It Be staan een aantal fantastische nummers, die het zonder meer verdienen om meegenomen te worden in deze show.

Let It Be: ABBEY ROAD dus; een integrale uitvoering van Abbey Road, aangevuld met hoogtepunten van Let It Be.

Bovendien vergt het vertolken van deze ‘moderne klassieke muziek’ flink wat hulptroepen (strijkers, blazers) en een unieke verzameling bijzondere vintage-instrumenten (het ‘reizende Beatles-Museum’). Publiek en critici in binnen- en buitenland zijn unaniem enthousiast over het ongekend hoge niveau en de obsessieve aandacht voor muzikale details.

De pers over de vorige shows van The Analogues:

‘‘Beangstigend goed’ – De Volkskrant ****
‘Muzikaal spektakelstuk’ – Het Parool ****
‘Een magische ervaring’ – Vrij Nederland
'A musical wonder from Holland’ – Eastern Daily Press (UK)

Bekijk hier de trailer.

  
Locatie Orpheus Hanoszaal
Tijd zaterdag 1 mei 2021 20:00 uur
Kosten Prijs per persoon is € 27,50
Aanmelden 1 VPCB lid of gezinslid met 1 introducé.
De VPCB heeft 50 1e rang kaarten gereserveerd voor dit bijzondere theaterconcert.

 

Annuleringsbeleid:

Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum van het evenement worden € 10 administratiekosten in rekening gebracht plus de kosten die de annulering met zich mee brengt. Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen.

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

Nummer
27/20
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2020-02-07, 23:59
Docent
50
Doelgroep
VPCB leden plus één introducé
Locatie
Te boeken
94
Vergoeding
27,50 p.p.
Contact
Kalender bestand