Buurman & Buurman

woensdag, 26. februari 2020 - 14:00 tot 15:30

Claudia de Breij

Buurman & Buurman gaan Kamperen 4+

woensdag 26 februari14:00 uur

 
Vriendschap

De buurmannen hebben het afgelopen jaar hard geklust. Ze hebben een nieuw dak op het huis gelegd en de hele schuur grondig verbouwd. Dus zijn ze wel toe aan een welverdiende vakantie. Buurman & Buurman gaan kamperen. De buurmannen, gespeeld door Iwan Dam en Casper Gimbrère, hebben alvast een mooi plekje gereserveerd op de camping. Alleen nog even de tent opzetten en dan lekker genieten van de rust. Tenminste dat denken ze...

Buurman en Buurman

Buurman & Buurman bewezen op tv dat een goede buur inderdaad beter is dan een verre vriend. In het tv-programma Buurman & Buurman, dat door de VPRO-gids tot favoriete Villa Achterwerk-programma aller tijden werd uitgeroepen, deden de twee het gezegde al eer aan. Hun gevleugelde online A Je To klinkt geregeld, maar klaar is het nooit. Gelukkig maar.

Aanmelden kan voor maximaal 4 personen, 1 VPCB lid en/of gezinslid met 3 introducées.

  
Locatie Orpheus Rabobankzaal
Tijd Woensdag 26 febr 2020 14:00 uur
Kosten Prijs per persoon is € 9,00 (exclusief pauzedrankje)
Aanmelden 1 VPCB lid en/of gezinslid met 3 introducées

 

Annuleringsbeleid:

Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum van het evenement worden € 10 administratiekosten in rekening gebracht plus de kosten die de annulering met zich mee brengt. Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen.

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

Nummer
16/20
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2019-12-13, 23:59
Docent
50
Doelgroep
VPCB leden plus drie introducées
Locatie
Te boeken
125
Vergoeding
9,00 p.p.
Contact
Kalender bestand