De Vreemde Kostgangers doen het weer

donderdag, 04. maart 2021 - 20:00 tot 23:00

Vreemde Kostgangers

Orpheus heeft op haar site voor deze voorstelling een nieuwe datum gepubliceerd: Verplaatst naar 4 maart 2021. Zodra de organisator van het evenement meer informatie van Orpheus heeft ontvangen, worden de VPCB leden die zich voor deze voorstelling hebben ingeschreven via mail verder geïnformeerd..

 donderDAG 4 MAART 2021

De vreemde kostgangers doen het weer 
Wegens succes verlengd

Dit is de derde keer dat de Vreemde Kostgangers naar Orpheus komen. En ook met hun derde programma. Terwijl het oorspronkelijk de bedoeling was een seizoen met z’n drietjes door het land te toeren, lekker te spelen en daarna weer iets anders. Maar toen wisten Henny, George en Boudewijn zelf ook nog niet precies wat het zou worden en hoe wij het zouden vinden. Nu wel. Overal was het publiek enthousiast en ze hebben zelfs een cd uitgebracht. Die verkocht als een tierelier. Dus komaan ouwe gabbers, spelen! 

214 jaar muzikant op ‘t podium :
  • Er staat vanavond opgeteld 214 jaar aan muzikant op ‘t podium. Twee pioniers in de Nederpop en de man die met Doe Maar de Nederlandstalige popmuziek een flinke slinger gaf, duiken samen dieper in hun muziek. Al tientallen jaren vrienden en nu niet meer alleen samen in de kroeg, ook in het theater. Als Vreemde Kostgangers. Vanavond zingen en spelen ze voor ons nummers uit hun eerste twee programma’s, materiaal uit hun eigen carrières en het moet raar lopen als er ook geen nieuwe liedjes bij zullen zitten. 
 
Met: Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot

De VPCB heeft 50 1e rang kaarten gereserveerd voor deze voorstelling 

  
Locatie Orpheus Hanoszaal
Tijd Donderdag 4 maart 20:00 uur
Kosten Prijs per persoon is € 27,50
Aanmelden 1 VPCB lid of gezinslid met 1 introducé

 

Annuleringsbeleid:

Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum van het evenement worden € 10 administratiekosten in rekening gebracht plus de kosten die de annulering met zich mee brengt. Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen.

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

Nummer
11/20
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2019-12-13, 23:59
Docent
50
Doelgroep
VPCB leden plus één introducé
Locatie
Te boeken
99973
Vergoeding
27,50 p.p.
Contact
Kalender bestand