Johnny de Mol

donderdag, 10. oktober 2019 - 20:00 tot 22:00

johnny de mol

donderdag 10 oktober 2019

Johnny de Mol: Hier is de Mol

Een van de meest sympathieke tv persoonlijkheden is ‘onze’ Johnny de Mol. Zijn kracht is zijn warme persoonlijkheid en passie om altijd zichzelf te kunnen zijn. Door zijn interesse in onze medemens, weet hij ontroerende, humoristische en vooral authentieke tv programma’s te ontwikkelen.

Voor 20 theaters in Nederland speelt Johnny de show: Hier is Mol

Een theatershow waarbij Johnny een kijkje geeft in zijn leven. Van een goed uitgaansleven, tot zijn vaderschap en aanstaande huwelijk. Van rock-‘n-roll, tot zijn visie op het beter maken van de wereld. Oprechte verhalen, hilarische anekdotes en ontroerende muziek. Alles met een lach en een traan en uiteraard altijd met een dikke vette knipoog. Samen met zijn band zingt hij zelfgeschreven nummers afgewisseld met bekende covers. Kortom, een unieke avond met Johnny de Mol.

 

  
Locatie Orpheus Hanoszaal
Tijd Donderdag 10 oktober 20:00 uur
Kosten
Prijs per persoon is € 19,00 *
Aanmelden 1 VPCB lid of gezinslid met 1 introducé

 * Inclusief drankje aan het eind van de voorstelling in één van de foyers

Annuleringsbeleid:

Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum van het evenement worden € 10 administratiekosten in rekening gebracht plus de kosten die de annulering met zich mee brengt. Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen.

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

Nummer
37/19
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2019-08-16, 23:59
Docent
50
Doelgroep
VPCB leden plus één introducé
Locatie
Te boeken
122
Vergoeding
19,00 p.p.
Contact
Kalender bestand