De Lama’s

vrijdag, 04. oktober 2019 - 20:00 tot 22:30

lamas

Vrijdag 4 oktober 2019

De Lama’s

Afstoffen en warmer spelen

De Lama’s, ach ja, weet u nog? Dat tv-programma

De ene helft van Nederland keek ernaar en vond hun improvisatiespelletjes leuk, de andere helft vond het te flauw voor woorden. Waarbij aangetekend dat er thuis op de bank vaak een ‘waterscheiding’ bleek te zijn tussen jong en oud. Hoe dan ook: ze kregen wel een Gouden Televizierring. En later trokken ze vooral dat jonge publiek het theater in.

Vanavond zijn ze voor één keer terug bij ons. Even oefenen en een beetje warmdraaien voor die twee grote Ziggo-shows in november. Daarvoor hebben ze wat ‘kleinere’ zalen uitgezocht. Ook voor improvisatietoneel heb je wat vaardigheden en patronen nodig. Die zitten na twee jaar weer onder een aardige laag stof. Dus neem vanavond uw stofdoek mee en help ze een handje. 

 

  
Locatie Orpheus Hanoszaal
Tijd Vrijdag 4 oktober 20:00 uur
Kosten Prijs per persoon is € 21,50
Aanmelden 1 VPCB lid of gezinslid met 1 introducé

 

Annuleringsbeleid:

Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum van het evenement worden € 10 administratiekosten in rekening gebracht plus de kosten die de annulering met zich mee brengt. Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen.

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

Nummer
36/19
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2019-06-28, 23:59
Docent
50
Doelgroep
VPCB leden plus één introducé
Locatie
Te boeken
126
Vergoeding
21,50 p.p.
Contact
Kalender bestand