Brigitte Kaandorp

vrijdag, 27. september 2019 - 20:00 tot 22:00

brigitte kaandorp

Vrijdag 27 september 2019

Brigitte Kaandorp

Eh...
Kaandorp zonder tierelantijntjes

Geen toeters en bellen deze keer. Geen decorstukken en verkleedpartijen. U krijgt Kaandorp, Kaandorp en niets dan Kaandorp. Die in een rood jurkje met u het leven gaat doornemen. Nou ja…, meer háár leven dan het uwe. Misschien is uw leven net zo’n puinhoop, maar u kunt er niet zo hilarisch over vertellen op een podium. De allerwildste frisheid van limoenen is er bij Brigitte af, de eieren zijn op en de kinderen zijn het huis uit. Ze lust het leven rauw, met al zijn onverwachte plotwendingen en abrupte zijwegen. 57 jaar is ze inmiddels, de hormonen maken overuren en na de kinderen zijn het nu de ouders waar ze volop voor moet zorgen. Het is nooit klaar, nooit af.

Een echte Kaandorpshow

Op zo’n leeftijd wil ze ook niet meer ongegeneerde kneus en de underdog uithangen, zoals ze jaren heeft gedaan. Dat wordt een beetje sneu met zoveel levenservaring. Zoals altijd bestaat een echte Kaandorpshow uit onderonsjes met de zaal en al snel gaat u heerlijk achterover zitten en laat u zich met boter en suiker inpakken door Brigitte.

De pers over Brigitte Kaandorp:
  • • ‘’Eh… is een intiem, oprecht programma met veel liefde en aandacht. Kaandorp kan prima zonder tierelantijntjes.’’ - Theaterkrant
  • • ‘’Haar liedjes - lijzig droog of oprecht ontroerend - zijn van zeldzaam hoog niveau’’ – AD

 

  
Locatie Orpheus Hanoszaal
Tijd Vrijdag 27 sept 20:00 uur
Kosten Prijs per persoon is € 21,50
Aanmelden 1 VPCB lid of gezinslid met 1 introducé

 

Annuleringsbeleid:

Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum van het evenement worden € 10 administratiekosten in rekening gebracht plus de kosten die de annulering met zich mee brengt. Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen.

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

Nummer
33/19
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2019-07-18, 23:59
Docent
50
Doelgroep
VPCB leden plus één introducé
Locatie
Te boeken
122
Vergoeding
21,50 p.p.
Contact
Kalender bestand