Karin Bloemen

dinsdag, 04. juni 2019 - 20:00 tot 22:30

Karin Bloemen

Souvenirs

Karin Bloemen

Dinsdag 4 juni 2019

Een mens verzamelt wat tijdens zijn leven

Spullen en herinneringen, een hoofd en huis vol. Zo vol op den duur, dat het begint te jeuken. Dat is hét moment de boel eens even flink op te ruimen. Karin Bloemen deelt het in Souvenirs met ons. Weg ermee: die foto’s en herinneringen, kampeerspullen die al jaren ongebruikt in de weg liggen.

Karin Bloemen

Als een stier in een porseleinkast maakt ze schoon schip, alle ballast de deur uit! Dat levert toptheater op, want natuurlijk hoort bij elk item dat passeert een herinnering. Dierbare liedjes, onvoorspelbare conferences, hilarische types, maar ook nieuwe songs, oude jurken en dito decor. Opruimen doet ze, letterlijk. In Orpheus worden persoonlijke items verloot (schoenen, jurk en tent). 

Website: labloemen.nl

De VPCB heeft 50 1e rang kaarten gereserveerd voor dit theaterconcert in Orpheus Apeldoorn. Aanmelden kan voor maximaal 2 personen, 1 VPCB lid en/of gezinslid met 1 introducé.

Locatie: Orpheus Apeldoorn Rabobankzaal
 
Tijd: Dinsdag 4 juni 20.00 uur
 
Kosten: Prijs per persoon is € 21,50
 
Aanmelden: kan voor 2 personen, 1 VPCB lid of gezinslid met 1 introducé.
 
 
Annuleringsbeleid:

Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum van het evenement worden € 10 administratiekosten in rekening gebracht plus de kosten die de annulering met zich mee brengt. Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen.

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

Nummer
23/19
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2019-04-19, 23:59
Doelgroep
VPCB leden plus één introducé
Locatie
Te boeken
222
Vergoeding
€ 21,50 p.p.
Contact
Kalender bestand