Dire Straits Experience

donderdag, 16. mei 2019 - 20:00 tot 22:30

Dire Straights

Datum: Donderdag 16 mei 2019
The sultans of swing herleven

Het hart van verstokte fans van deze Britse band die in 1995 ophield te bestaan, zal een sprongetje maken. Een van de leden van The Dire Straits Experience heet Chris White. Inderdaad, een heuse Dire Strait, die met vijf andere muzikanten van wereldklasse het repertoire van ‘zijn’ groep rond gitaarvirtuoos Mark Knopfer weer live ten gehore brengt.

The Dire Straits Experience

Voor de enorme schare trouwe fans leek met het einde van The Dire Straits de wereld te vergaan. Dat was, weten wij nu ruim twintig jaar later, lichtelijk overdreven. Met deze revival kunnen ze weer even hun hart ophalen aan Sultans of swing, Money for nothing, Private investigations en zovele andere nummers met die authentieke en o zo herkenbare Dire Straits-sound. Chris White beweert dat bandlid en zanger Terence Reis de vocale en instrumentale kwaliteiten van Mark Knopfler evenaart. Dan ligt de lat vanavond behoorlijk hoog.

Dire Straits promo Bekijk de promo NL tour

Website: www.direstraitsexperience.com

De VPCB heeft 50 1e rang kaarten gereserveerd voor dit theaterconcert in Orpheus Apeldoorn. Aanmelden kan voor maximaal 2 personen, 1 VPCB lid en/of gezinslid met 1 introducé.

  
Locatie Orpheus Apeldoorn Hanoszaal
Tijd Donderdag 16 mei 20.00 uur
Kosten Prijs per persoon is € 24,-
Aanmelden kan voor 2 personen, 1 VPCB lid of gezinslid met 1 introducé.

Annuleringsbeleid:

Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum van het evenement worden € 10 administratiekosten in rekening gebracht plus de kosten die de annulering met zich mee brengt. Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen.

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

Nummer
20/19
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2019-03-08, 23:59
Doelgroep
VPCB leden plus één introducé
Locatie
Te boeken
99971
Vergoeding
€ 24,00 p.p.
Contact
Kalender bestand