Scapino Ballet & Michiel Borstlap

donderdag, 28. februari 2019 - 20:00 tot 22:30

Scapino Ballet & Michiel Borstlap

Pas de Deux

 

Scapino ballet en Michiel Borstlap

Donderdag 28 februari 2019

Innige pas de deux van muziek en dans

‘Pas de Deux’ is een pure dans- en muziekervaring, een dansconcert waarin twee werelden samenkomen. De wereld van Michiel Borstlap is kristalhelder en imposant door haar eenvoud en harmonie. De wereld van Wubbe is expressief, ontregelend en dynamisch. Het samenspel én de confrontatie tussen dans en muziek levert een fascinerende voorstelling op. Het ene moment lichtvoetig en sereen, het andere moment gepassioneerd en opwindend. Het warme pianospel van Borstlap krijgt een diepere betekenis door de dans, die verder geen verhaal nodig heeft. Vanuit het hart creëren zij pure magie.

De pers over 'Pas de Deux':

“Er is geen muziek die Ed Wubbe niet heeft veroverd. Pas de Deux is bijzonder aangenaam, lichtvoetig, sereen en contemplatief.” - De Volkskrant

“De stukken van Borstlap graven dieper dan die van Einaudi en hij speelt ze met veel gevoel. Pas de Deux ziet er prachtig uit, met uitstekende dansers.” - Theaterkrant

“Een spannende voorstelling in een magistraal muzikaal universum” - Danspubliek

Bekijk de trailer: https://youtu.be/Kw-S6PYK2KY

 

De VPCB heeft 40 1e rang kaarten gereserveerd voor deze dansvoorstelling in Orpheus Apeldoorn. Aanmelden kan voor maximaal 2 personen, 1 VPCB lid en/of gezinslid met 1 introducé.

Prijs is € 17,- per persoon.

 

Annuleringsbeleid:

Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum van het evenement worden € 10 administratiekosten in rekening gebracht plus de kosten die de annulering met zich mee brengt. Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen.

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

Nummer
34/18
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2018-12-15, 01:59
Doelgroep
VPCB leden plus één introducé
Locatie
Te boeken
978
Vergoeding
€ 17,00 p.p.
Contact
Kalender bestand