Formule 1 Circuit Spa-Francorchamps

zondag, 01. september 2019 - 04:30 tot 23:00

formule 1

Datum: Zondag 1 september 2019

Het is de VPCB gelukt om kaarten te bemachtingen voor de Formule 1 op 1 september op het circuit van Spa-Francorchamps. Wees er snel bij want vol is vol!

Programma

We vertrekken om 4.30 uur de Laan van Malkschoten 20 in Apeldoorn. Rond. 08:00 uur ’s ochtends komen we dan aan bij het circuit.

Voordat de zwaargewichten van de Formule 1 het tegen elkaar opnemen, is er genoeg te zien op het circuit. Vanaf 09:00 uur kun je al genieten van de wedstrijden voor de GP2 Series, Formule 2 en de Porsche Supercup!

Er zijn op het circuit genoeg mogelijkheden om tussen de middag wat te eten en te drinken, zodat jullie helemaal klaar zijn en kunnen genieten van het spektakel dat om 15:10 uur losbreekt: de Grand Prix van België! Na afloop van de race vertrekken jullie weer naar Nederland waar jullie in de late avond aan zullen komen.

Circuit Spa-Francorchamps

Het circuit van Spa-Francorchamps, gelegen in de prachtige groene omgeving tussen Stavelot, Malmedy en Spa, wordt door veel coureurs beschouwd als het mooiste circuit ter wereld. Het is ondanks de vele vernieuwingen nog steeds een authentiek en oud racecircuit dat de natuurlijke glooiingen van het landschap volgt.

De eerste Grand Prix van België werd in 1925 op dit circuit georganiseerd. Het toenmalige circuit had een lengte van 14 km. Er werd destijds gebruik gemaakt van de openbare weg tussen Francorchamps en Malmedy tot Burnenville. In 1979 werd het vernieuwde circuit van 7 km lengte in gebruik genomen. Tot 2000 bestond ook het nieuwe circuit nog voor bijna de helft uit gewone rijkswegen, open voor het gewone verkeer buiten de wedstrijddagen. Sinds 2000 is het echter een permanent afgesloten racecircuit.

Speed Corner Tribune

De Speed Corner ligt aan het einde van de negende bocht. Daaruit kunt je de F1-auto's op maximumsnelheid bewonderen in de afdaling dat tot de dubbele linkse leidt zonder de rest van de race te missen dankzij het scherm. Echt een spectaculaire plek om de Grand Prix van België bij te wonen!

  
Locatie Le Circuit de Spa-Francorchamps, Route du Circuit, 55, 4970 Francorchamps
Tijd Zondag 1 sept 2019, 04.30 - 23.00 uur
Kosten Prijs per persoon is € 175,-
Aanmelden 1 VPCB lid of gezinslid met 1 introducé

Annuleringsbeleid:

Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum van het evenement worden € 10 administratiekosten in rekening gebracht plus de kosten die de annulering met zich mee brengt. Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen.

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

Nummer
24/19
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2019-03-22, 23:59
Docent
50
Doelgroep
VPCB leden plus één introducé
Locatie
Le Circuit de Spa-Francorchamps, Route du Circuit, 55 4970 Francorchamps
Vergoeding
€ 175,00 p.p.
Contact
Kalender bestand