Orpheus

Toekomstige evenementen op deze locatie

Helaas de voorstellingen voor Annie, de musical zijn geannuleerd, hier komt GEEN nieuwe datum voor. De VPCB leden die zich voor deze voorstelling hebben ingeschreven zijn via mail, door de coördinator verder geïnformeerd over de afwikkeling.

Annie, de musical
Beleef het inspirerende levensverhaal van deze roodharige heldin als stoer meisje van nu
. Deze wereldberoemde musical met hits als Tomorrow en It’s a hard knock life inspireerde al generaties kinderen en volwassenen. Nu is Annie terug en ze is sterker dan ooit.

Inschrijfperiode: gesloten

donderdag, 03. juni 2021 - 19:30 tot 22:30

Op 14 maart 2020 vierde Herman van Veen zijn 75ste verjaardag. Van deze 75 jaar stond hij vaak in Apeldoorn op het toneel. “Hoe vaak je Herman van Veen ook hebt zien optreden, hij blijft een fenomeen.” (NRC Handelsblad).

Inschrijfperiode: gesloten

woensdag, 29. september 2021 - 20:00 tot 22:30

Na twee uitverkochte theatertours keert Judeska terug in het gloednieuwe hilarische klucht, geproduceerd door het huis van Asporaat. Nadat Judeska voor de zoveelste keer is ontslagen, krijgt ze nog één kans van het uitzendbureau. Ze mag als stewardess aan de slag. Judeska ziet het meteen helemaal zitten. Verre reizen, dure hotels en cocktails drinken aan zwembaden. Met andere woorden: glamour. Maar dat zit er tot haar ongenoegen allemaal niet in, want ze blijft aan de grond. 

Inschrijfperiode: gesloten

zaterdag, 20. november 2021 - 20:00 tot 23:00

The Analogues tourden afgelopen seizoenen langs uitverkochte zalen met integrale vertolkingen van de The Beatles-albums 'Magical Mystery Tour', 'Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band' en 'The White Album'. Voor dit seizoen staat Let it Be: Abbey Road op het programma.

Inschrijfperiode: gesloten

zondag, 12. december 2021 - 20:00 tot 22:30

Plien en Bianca - En nu dan?
Pure lol, daar gaat het om bij Plien & Bianca. Het kan niet anders of de dames hebben in hun bestaan als duo altijd enorme pret bij het kijken naar mensen, hun gedrag en rare gewoontes. En bij het ontwikkelen van de sketches, waarin dat allemaal enorm wordt uitvergroot. Na de voorstelling zullen we ons afvragen "En nu dan?"  De VPCB heeft 30 eersterangs kaarten gereserveerd voor haar leden.

Inschrijfperiode: gesloten

donderdag, 27. januari 2022 - 20:00 tot 23:00