Festivaltasje maken

vrijdag, 15. maart 2019 - 19:30 tot 21:30

Festivaltasje maken

Vrijdag 15 maart 2019

workshop tasje maken

 

Ontwerp je eigen tasje

Een festival, feestje, uitje, etentje: een goeie tas hoort gewoon bij je outfit. Tijdens deze workshop maak je je eigen festivaltasje die je altijd mee kunt nemen. Ontwerp hem zelf en kies je eigen print en kleur. Zodat hij bij jou past. We maken de tasjes van echt leer, dus ook nog kwaliteit!

Geen naaikwaliteiten? Geen probleem, we maken geen gebruik van een naaimachine. Maar aan het eind van de workshop heb jij gegarandeerd een uniek te gek tasje gemaakt!

 

Locatie: Sequoia Lodge

Tijd:  De workshop start om 19:30 uur duurt ongeveer 2 uur.  Meld je snel aan!

Kosten: Prijs per persoon is € 29,50

Aanmelden: kan voor 2 personen, 1 VPCB lid of gezinslid met 1 introducé.  

 

Annuleringsbeleid:

Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum van het evenement worden € 10 administratiekosten in rekening gebracht plus de kosten die de annulering met zich mee brengt. Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen.

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

Nummer
7/19
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2019-01-10, 23:59
Doelgroep
VPCB leden plus één introducé
Locatie
Te boeken
240
Vergoeding
€ 29,50 p.p.
Contact
Kalender bestand