Theaterconcert Di-rect

zaterdag, 09. maart 2019 - 20:00 tot 22:00

Theaterconcert Di-rect

 

direct 2

Zaterdag 9 maart 2019

Sinds 1999 is DI-RECT onveranderd een klinkende naam in het Nederlandse muzikale landschap. De band bewijst keer op keer dat ze in staat is zichzelf opnieuw uit te vinden. Een niet onbelangrijke bijkomstigheid: de groep verstaat daarin ook de kunst telkens een nieuw publiek aan zich te binden.

‘Rolling with the Punches’

Begin 2018 werd het meest recente album ‘Rolling with the Punches’ onderscheiden met een Edison in de categorie rock. De jury waardeerde het lef en benadrukte met deze Edison de waardering voor de constante vernieuwing. “De liefde voor het maakproces klinkt door in elk nummer. Alles is met zorg gecomponeerd, gearrangeerd en geproduceerd.”

DI-RECT heeft zich altijd geprofileerd als een veelzijdige en een dynamische band. Na het bombast in de clubs en op de festivals is het nu tijd voor de theaters, waar de band terug kan naar de oorsprong van de nummers, aangevuld met mooie arrangementen en ruimte voor detail."


De VPCB heeft 60 1e rang kaarten gereserveerd voor deze theatervoorstelling in Orpheus Apeldoorn. Aanmelden kan voor maximaal 2 personen, 1 VPCB lid en/of gezinslid met 1 introducé. 

Locatie: Theater Orpheus Apeldoorn
 
Tijd: 20.00 uur
 
Kosten: € 19,50  p.p.
 
Aanmelden: kan voor 2 personen, 1 VPCB lid of gezinslid met 1 introducé.

 

Annuleringsbeleid:

Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum van het evenement worden € 10 administratiekosten in rekening gebracht plus de kosten die de annulering met zich mee brengt. Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen.

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

Nummer
11/19
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2019-01-10, 23:59
Doelgroep
VPCB leden plus één introducé
Locatie
Te boeken
4968
Vergoeding
€ 19,50 p.p.
Contact
Kalender bestand