De Musical ANNIE GEANNULEERD

donderdag, 03. juni 2021 - 19:30 tot 22:30

Annie de musical

 

GEANNULEERD

Annie de Musical

Helaas de voorstellingen voor Annie, de musical zijn geannuleerd, hier komt GEEN nieuwe datum voor. De VPCB leden die zich voor deze voorstelling hebben ingeschreven zijn via mail, door de coördinator verder geïnformeerd over de afwikkeling.
Beleef het inspirerende levensverhaal van deze roodharige heldin als stoer meisje van nu

Deze wereldberoemde musical met hits als Tomorrow en It’s a hard knock life inspireerde al generaties kinderen en volwassenen. Nu is Annie terug en ze is sterker dan ooit. Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan. Wanneer miljardair Oliver Warbucks Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.

Geheel nieuwe versie
  • Na ruim zeven jaar is deze musicalsensatie opnieuw te zien in Nederland in een geheel vernieuwde, sprankelende regie van William Spaaij in samenwerking met het creatieve team van Fiddler on the Roof. De rol van Miss Hannigan wordt vertolkt door de internationale musicalster Willemijn Verkaik en de populaire musicalacteur Edwin Jonker is te zien als Oliver Warbucks.

  • De VPCB heeft 70 1e rang kaarten gereserveerd voor dit bijzondere theaterconcert in de Hanoszaal in Orpheus Apeldoorn. Aanmelden kan voor maximaal 4 personen, 1 VPCB lid en/of gezinslid met 3 introducés. Mocht je gezin uit meerdere kinderen bestaan, neem dan contact op met de coördinator Jacqueline.

  
Locatie Orpheus Hanoszaal
Tijd Donderdag 3 juni 2021 19:30 uur
Kosten Prijs per persoon is € 24,50
Aanmelden 1 VPCB lid en/of gezinslid met 3 introducés

 

Annuleringsbeleid:

Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum van het evenement worden € 10 administratiekosten in rekening gebracht plus de kosten die de annulering met zich mee brengt. Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen.

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

Nummer
13/20
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2020-01-24, 23:59
Docent
50
Doelgroep
1 VPCB lid en/of gezinslid met 3 introducés
Locatie
Te boeken
99961
Vergoeding
€ 24,50 p.p.
Contact
Kalender bestand