Fernando Lameirinhas

zaterdag, 07. december 2019 - 20:00 tot 22:00

FERNANDO LAMEIRINHAS

The Best Of

Fernando Lameirinhas the best of

ZATERDAG 7 December 2019 20:00 uur

Abrace me

Omhels me dan… sommige fans sloten Fernando Lameirinhas na het horen van dit nummer direct in hun hart. De innemende Portugese muzikant werkte in de loop der jaren met verschillende Nederlandse bands en muzikanten samen. Wat te denken van BLØF, Paul de Leeuw, Jacqueline Govaert, Trijntje Oosterhuis en Stef Bos?

Het rijke, muzikale leven van Lameirinhas in één concert

In zijn vijfenvijftigjarige carrière heeft Fernando Lameirinhas veel muzikale wegen ingeslagen, van soul tot fado. Een best of-programma heeft voor hem altijd ver in de toekomst gelegen. Immers: het beste moet nog komen! Toch heeft Fernando het plan opgevat om al die prachtige liedjes opnieuw in één programma te spelen. Voor al zijn fans en voor de mensen die hem nog niet kennen. Vooral omdat het hem de laatste jaren opviel dat er veel vraag is naar hits als Amsterdão, ABRACE ME, Naar het Zuiden en Hier. Met The Best Of laat de nog altijd zeer jeugdige maestro Lameirinhas zien hoe rijk zijn muzikale leven is!

Fernando Lameirinhas zang en gitaar | Toni Lameirinhas bas en zang | Juan Pablo Dobal piano | Daniel de Moraes gitaar

De VPCB biedt de kaartjes per VPCB lid aan voor, 1 VPCB lid en/of gezinslid met 1 introducé.

 

 

  
Locatie Orpheus Altioszaal
Tijd Zaterdag 7 december 20:00 uur
Kosten Prijs per persoon is € 10,-
Aanmelden 1 VPCB lid of gezinslid met 1 introducé

 

Annuleringsbeleid:

Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum van het evenement worden € 10 administratiekosten in rekening gebracht plus de kosten die de annulering met zich mee brengt. Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen.

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

Nummer
34/19
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2019-10-04, 23:59
Docent
50
Doelgroep
VPCB leden plus één introducé
Locatie
Te boeken
143
Vergoeding
10,00 p.p.
Contact
Kalender bestand