Fred van Leer Live

dinsdag, 19. maart 2019 - 20:00 tot 22:00

Leer van Fred LIVE

fred van leer

Dinsdag 19 maart 2019

Een hilarische avond over de do’s and dont’s qua kleding

Stylist Fred van Leer komt met een eigen theatershow. De stylist is momenteel de bekendste van Nederland en met zijn show Leer van Fred Live wil hij al zijn kennis overdragen aan vrouwen. Een hilarische avond waar hij vrouwen, vriendinnen, moeders en misschien ook wel mannen de do’s en dont’s qua kleding gaat vertellen. Natuurlijk voorziet de bekende stylist je ook van handige tips en tricks. Je kunt je eigen verhaal kwijt want Fred luistert en adviseert. Of, zoals hij het zelf zegt: “Het feit dat je de jurk past, wil nog niet zeggen dat het je maat is.


Meer info op: https://www.orpheus.nl/programma/2526/Leer_van_Fred_LIVE/Fred_van_Leer

  
Locatie: Orpheus Apeldoorn zaal Rabobank
 
Tijd: Dinsdag 19 maart, 20.00 uur
 
Kosten: Prijs per persoon is € 12,50
 
Aanmelden: kan voor 2 personen, 1 VPCB lid of gezinslid met 1 introducé.
 
 
Annuleringsbeleid:

Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum van het evenement worden € 10 administratiekosten in rekening gebracht plus de kosten die de annulering met zich mee brengt. Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen.

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

Nummer
14/19
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2019-01-11, 23:59
Doelgroep
VPCB leden plus één introducé
Locatie
Te boeken
202
Vergoeding
€ 12,50 p.p.
Contact
Kalender bestand