Tineke Schouten: Highlights

vrijdag, 18. januari 2019 - 20:00 tot 22:00

Highlights: Theatershow Tineke schouten

 

Tineke Schouten

Vrijdag 18 januari 2019 20:00 uur

Een greep uit de grabbelton

Als we André van Duin een ‘volkskomiek’ noemen – wat dat dan ook precies mag wezen – dan is Tineke Schouten toch wel de vrouwelijke variant ervan. Onze ‘Volkscomediènne’ dus. Al meer dan 35 jaar een vakvrouw die geoliede theatershows maakt, met typetjes, sketches, liedjes, conferences en verkleedpartijen. En altijd duikt er wel een type op met een plat Utrechts accent, want haar afkomst verloochent Tineke niet. Wie kent niet Lenie uit de Takkestraat met haar hond Tarzan? (Táárzan, af!!, Goat af!) en Bep Lachebek van de 06-sekslijnen of als toiletjuffrouw?

Highlights

Vanavond komen ze vast weer langs, want Tineke doet een greep in de grabbelton van bijna vijfentwintig shows uit haar carrière. Highlights – da’s Engels voor hoogtepunten - uit haar oeuvre, zoals ze al eerder deed in Top Tien 1 en Top Tien 2. Aangevuld met nieuwe liedjes en sketches.
Dus: Heb je zin in een avond lachen? Meld je dan snel aan! De inschrijving start 22 oktober.

Meer info: Tineke Schouten Nu

 

Locatie: Orpheus, Hanoszaal
 
Tijd: 20.00 uur
 
Kosten: € 25,00 euro p.p.
 
Aanmelden: kan voor 2 personen, 1 VPCB lid of gezinslid met 1 introducé.

 

Annuleringsbeleid:

Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum van het evenement worden € 10 administratiekosten in rekening gebracht plus de kosten die de annulering met zich mee brengt. Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen.

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

Nummer
6/19
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2018-11-16, 23:59
Doelgroep
VPCB leden plus één introducé
Locatie
Te boeken
4964
Vergoeding
€ 25,00 p.p.
Contact
Kalender bestand