Wintersportvakantie 2019 naar Kirchberg

zaterdag, 26. januari 2019 tot zaterdag, 02. februari 2019 19:00 - 10:00
Wintersport Kirgberg, Kitzhbühl
 
26 januari 2019 t/m 2 februari 2019 
 
 wintersport2017groot

VPCB Aanbod:

Deze 8-daagse skivakantie biedt de VPCB jou aan voor € 580,- per persoon.
Wij vertrekken op zaterdagavond 26 januari en komen op zaterdagochtend 2 feburari weer terug.

Dit is inclusief:

  • Vervoer per luxe royal class touringcar vanaf locatie Malkenschoten
  • Ontbijt bij aankomst
  • 5 overnachtingen in Hotel Taxacher
  • Verblijf op basis van half pension
  • Skipas 6 dagen (uitbreiding Salzbuger Super Ski Card mogelijk voor € 20,-)
  • Korting bij geen skipas nnb

De toeristenbelasting moet er plekke betaald worden.

 

Kirchberg:

Is relatief groot en erg populair onder Nederlanders. Begrijpelijk, want er is altijd wat te doen. Het middeleeuwse kerkje wordt omringd door tal van winkeltjes, hotels, restaurants en kroegjes. Kirchberg heeft een authentiek Oostenrijks voorkomen. Naast het skiën komt men toch met name naar Kirchberg voor de gezellige après-ski. Om 4 uur loopt het centrum van de plaats vol en kan het feest beginnen. In bars als de London Pub en de Eisbar is het avond aan avond één groot feest. Voordeel voor mensen die niet van après-ski houden is, dat het ’s morgens lekker rustig is op de piste aangezien veel feestvierders hun roes uitslapen.

 

Het skigebied:

Het skigebied van Kirchberg is bereikbaar via een tweetal liften die buiten het centrum liggen; de oudere Fleckalmbahn of de moderne Maierlbahn. Je moet eerst wel even met de skibus of de auto, maar dat ben je, nadat je eenmaal op de ski's staat, zo vergeten. De goede verbinding met Kitzbühel levert een enorm skigebied op met talloze kilometers piste. Het skigebied is niet al te moeilijk en biedt hierdoor enorm veel mogelijkheden voor minder geoefende wintersporters. Het aantal zwarte afdalingen is beperkt en naarmate je lager gelegen pistes nadert wil de sneeuw nog wel eens tegenvallen. Wie dit voor lief neemt, vindt hier een prima skigebied met ongeveer 170 kilometer aan pistes.

 skigebied kirchbeg

 

 

Ons Hotel

Hotel Taxacher is een gezellig, familiair hotel buiten het centrum van Kirchberg. Met de skibus ben je 's morgens snel bij de liften. Het centrum vind je op circa 1500 meter afstand. Hotel Taxacher bevindt zich in een prachtige omgeving en de vriendelijke sfeer in hotel spreekt je zeker aan. De kamers zijn ruim en netjes ingericht.

Na een dag vol sneeuwpret kom je helemaal tot rust in de sauna en het stoombad. En ’s avonds kun je heerlijk dineren in het hotel!
Het halfpension betaat uit: 's morgens een ontbijtbuffet en 's avonds een driegangen keuzediner en een saladebuffet. Eén keer per week is er een Italiaanse avond.
  Taxacher winter

 

 

 

 

Skihuur en materiaal:

 

Skihuur Kirchberg (6 dgn)

 

Skimateriaal zilver

EUR 118,-

Skimateriaal goud

EUR 146,-

Ski only zilver

EUR 71,-

Ski only goud

EUR 99,-

Snowboard materiaal zilver

EUR 130,-

Snowboard materiaal goud

EUR 150,-

Snowboard only zilver

EUR 83,-

Snowboard only goud

EUR 103,-

Let op! Een reis en annuleringsverzekering moet je zelf afsluiten! Let dan ook op de eventueel extra af te sluiten wintersportdekking. Zodra de sluitingsdatum van dit evenement verstreken is, is de boeking definitief!!

Bij aanmelding moet je aangeven   geen skipas/  welk SKI- of SNOWBOARD materiaal je wilt bijboeken.
De korting bij geen skipas bedraagt nnb 

 

Annuleringsbeleid:

Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum van het evenement worden € 10 administratiekosten in rekening gebracht plus de kosten die de annulering met zich mee brengt. Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

 
 
 
 
 
Nummer
1/19
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2018-09-11, 00:59
Doelgroep
VPCB leden plus één introducé
Locatie
Oostenrijk- Kirchberg
Te boeken
4967
Vergoeding
€ 580,00 p.p.
Contact
Kalender bestand