EK VOETBAL 2020 1e Groepswedstrijd Amsterdam

zondag, 13. juni 2021 - 21:00 tot 22:45

2406737 MEDIAGRAPHICS

BELEEF HET EK VAN DICHTBIJ!

zonDag 13 JUNI 2021

1e groepswedstrijd nederland

Wie wil er nu niet bij zijn wanneer het Nederlands elftal in Amsterdam in actie komt? Het is uniek dat ons nationale team voor de Europese titel mag strijden in ons eigen land! De VPCB heeft voor alle 3 de wedstrijden in de groepsfase een pakket samengesteld met wedstrijdticket (zitplaatsen achter de goals) vervoer per luxe touringcar van Apeldoorn naar Amsterdam en een oranjesouvenir!

Het Nederlands elftal komt op 13, 17 en 21 juni 2021 in actie. 

In verband met het jubileumjaar willen wij alle 3 wedstrijden aanbieden voor het EK 2020 voor de hele mooie prijs van 57,50 per persoon per wedstrijd en inschrijven mag voor meerdere wedstrijden!

LET OP: Er is een korte inschrijving periode tot 28-11-19 omdat de UEFA alle persoonlijke gegevens voor 29 november in het bezit moet hebben.  Zie ook de informatie hieronder:

Voor het arrangement gelden de volgende voorwaarden:

Vanwege een nieuw ticketsysteem van de UEFA dienen persoonlijke gegevens van de deelnemers van uw groepsarrangement op korte termijn aangeleverd te worden. Deze moeten voor 29 november 2019 aangeleverd worden. Daarna kunnen de namen niet meer gewijzigd worden en er kunnen ook geen extra namen toegevoegd worden. Het arrangement kan ook niet kostenloos geannuleerd worden. Alle gegevens dienen naar waarheid ingevuld te worden. De gegevens zullen verwerkt worden in de UEFA ticketportal en gebruikt worden voor de uitgifte van de wedstrijdtickets.

Voor de wedstrijdtickets dienen de volgende gegevens aangeleverd te worden:

 • Voornamen en achternaam conform paspoort of ID-kaart
  Nummer paspoort of ID-kaart
  Geboortedatum
  E-mailadres van deelnemer
  Mobiel telefoonnummer van deelnemer
  Volledig huisadres  met postcode

De toewijzing van de tickets volgt medio februari 2020. De UEFA plaatst groepen zoveel mogelijk bij elkaar, hier kan echter geen garantie voor gegeven worden. De tickets worden direct naar elke deelnemer gestuurd en worden actief zodra men op de middag van de wedstrijd bij het stadion aankomt.

De VPCB en haar partners gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om en deze zullen niet worden gebruikt voor marketingdoeleinden!

Locatie
 • Johan Cruijff Arena (Amsterdam)
  Vertrek per touringcar vanaf Centraal Beheer Apeldoorn. 
 • Meer informatie volgt na de loting op 30 november!
   

Aanmelden kan voor maximaal 2 personen, 1 VPCB lid en/of gezinslid met 1 introducé.

Speciale Prijs is € 57,50 per persoon.

 
  
Locatie Johan Cruijff Arena - Amsterdam
Tijd Zondag 13 juni 2021
Kosten Prijs per persoon is € 57,50 (kan niet geannuleerd worden)
Aanmelden kan voor maximaal 2 personen, 1 VPCB Lid en/of gezinslid met 1 intorducé 

 

Annuleringsbeleid:

In verband met UEFA regels en gepersonaliseerde tickets kan dit evenement na 28 november, niet meer geannuleerd worden! Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen.

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

Nummer
18/20
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2019-11-28, 12:59
Locatie
Johan Cruijff Arena
Te boeken
0
Vergoeding
€ 57,50 p.p.
Contact
Kalender bestand