Workshop Nourish your body and soul

zaterdag, 02. maart 2019 - 10:00 tot 13:30
Workshop Nourish your body and soul aansluitend lunch

body soul1

Zaterdag 2 maart 2019

Leer alles over een volwaardig en natuurlijk eetpatroon. Weet wat het belang is van een ontspannen ademhaling en welke impact dit heeft op jouw gezondheid. Maak kennis met een heerlijke ontspanningsoefening. Schuif na afloop aan een fijn gedekte tafel en geniet van een heerlijke bio lunch gemaakt van verse seizoensproducten. Ga na deze middag naar huis met een relaxed gevoel en een leuke goodiebag!

Soulfit!

Léonie is founder van Soulfit! Léonie is holistisch leefstijlcoach en in haar praktijk kan je werken aan een goede balans tussen Mind, body & spirit. Dit doet zij in persoonlijke individuele trajecten in haar praktijk en door het verzorgen van te gekke workshops op mooie locaties. Tijdens deze workshops staan genieten, relaxen, lekker voedzaam gezond eten én plezier centraal. Met als doel het vinden van een goede balans in een hectische wereld.

body soul2 Locatie: Lab 020 (naast Martin’s)

Tijd: Zaterdag 2 maart, vanaf 10.00  tot 13.30 uur

Kosten: Prijs per persoon is € 27,50

Aanmelden: kan voor 2 personen, 1 VPCB lid of gezinslid met 1 introducé.

Annuleringsbeleid:

Bij annulering van de inschrijving na de sluitingsdatum van het evenement worden € 10 administratiekosten in rekening gebracht plus de kosten die de annulering met zich mee brengt. Zolang de inschrijving voor het evenement nog open is, kan je gratis annuleren. Voor meer informatie zie het annuleringsbeleid op deze pagina.

Klik hier om meer te lezen over het VPCB beleid met betrekking tot kaarten voor evenementen.

Evenement incasso:

Door mij op te geven voor dit evenement geef ik de VPCB (NL50ZZZ401014900000) toestemming om voor de kosten van dit evenement een incasso-opdracht naar mijn bank te sturen ten laste van de hieronder genoemde rekening en geef ik mijn bank toestemming deze incasso-opdracht uit te voeren. Meer info over SEPA en automatische incasso.

Nummer
15/19
Status
Einde registratie
Sluitingsdatum
2019-02-10, 23:59
Doelgroep
VPCB leden plus één introducé
Locatie
Lab 020 (naast Martin’s), Paslaan 3, 7311 AH Apeldoorn
Te boeken
196
Vergoeding
€ 27,50 p.p.
Contact
Kalender bestand