• Workshops
  • Bands
  • Kids
  • Fietsclub
  • Clubs
  • Feesten
  • Stedentrip
  • Evenementen
  • Sportief

Agenda Sequoia Lodge (2)

 

De Sequoia Lodge  

 

Het is mogelijk om de Sequoia Lodge te reserveren voor een overleg, workshop, vergadering, receptie, afscheid of een jubileum.

Hoe kunt u de Sequoia Lodge te reserveren?

Reserveren kan alleen via mail. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De reservering is pas definitief: 

- Als u het kostenplaatsnummer heeft doorgegeven en  
- Zodra de afspraak door de barmedewerk(st)er in de agenda  van de Sequoia Lodge is gezet en u een bevestiging van de reservering heeft ontvangen

Afnemen van koffie/thee is een minimale verplichting.

Indien u de ruimte langer wenst te gebruiken, raadpleeg dan altijd eerst de barmedewerk(st)er of dit mogelijk is in verband volgende reserveringen.

Bij de reservering houden wij rekening met een vergoeding voor onze barmedewerk(st)er.

De vergoeding is  € 30,00 per uur met een minimum van 2 uur. Er wordt altijd rekening gehouden met een half uur voor en na. Dit in verband met voorbereidingen en opruimen.  Daardoor wordt er altijd minimaal 3 uur in rekening gebracht.

Annuleren kan tot 48 uur van tevoren waarbij de zondag niet meegerekend wordt. Annuleert u binnen 48 uur?

Dan wordt de gehele reservering in rekening gebracht.

Wij bieden de Sequoia Lodge aan in een basisopstelling Is er een andere opstelling gewenst? 

U mag zelf de basisopstelling aanpassen met gebruikmaking van de aanwezige middelen. Na afloop plaatst u zelf alle middelen terug naar de oorspronkelijke  basisopstelling. Gebeurt dit niet dan wordt er voor het herstellen van de oorspronkelijke situatie een bedrag van € 7,50 per benodigd kwartier in rekening gebracht.

Laat u de Sequoia Lodge opgeruimd achter?

Afval kunt u kwijt in de aanwezige afvalbakken.  Het servies wordt uiteraard door de barmedewerk(st)er opgeruimd.Ook wordt het meubilair door de barmedewerk(st)er schoongemaakt. Indien de ruimte niet is achtergelaten zoals deze bij aanvang van de reservering is aangeboden, wordt er een schoonmaaktoeslag van €  7,50 per benodigd kwartier in rekening gebracht.

Heeft u nog vragen?

Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens in de Sequoia Lodge!

De barcommissie VPCB van de Sequoia Lodge

 

 

 

U bent niet geauthoriseerd om reacties te posten.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment

Agenda Sequoia Lodge wrapper