Inlogformulier

       
  • Bands
  • Sportief
  • Fietsclub
  • Workshops
  • Clubs
  • Evenementen
  • Stedentrip
  • Feesten
  • Kids

Huishoudelijk reglement

 
Reglement
Een bezoekje aan de personeelsbar moet een uitje zijn, een moment van ontspanning na het werk waarbij gezelligheid centraal staat. Hierbij past ook vertrouwen en correct sociaal gedrag, zoals we van een Achmea-medewerker mogen verwachten. Niettemin hebben we hieronder enkele (gedrags-)regels vermeld. Je kunt immers beter tevoren weten waar je aan toe bent.
 
Reserveren bar alleen voor medewerkers
Bij een reservering is het aantal bezoekers gelimiteerd: minimaal 20 en maximaal 175 personen. De bar kan alleen worden gereserveerd in combinatie met catering en bediening door onze vrijwilligers. De ruimte alleen is dus niet te huur. In de personeelsbar mogen geen privé-activiteiten met familie- of vrienden worden georganiseerd en ook geen activiteiten of bijeenkomsten met uitsluitend externe bezoekers. De personeelsbar is een besloten gelegenheid die hoofdzakelijk bestemd is voor Achmea-medewerkers en VPCB-leden in het bijzonder. Bovendien moeten wij, gezien onze gunstige verenigingstarieven, (oneerlijke) concurrentie met de commerciële horeca voorkomen.
 
Roken
De VPCB volgt het rookbeleid van Achmea. Dat betekent dat roken alleen in de buitenlucht op de daartoe aangewezen plekken is toegestaan, waaronder het dakterras van de Sequoia Lodge.
 
Alcohol
De VPCB heeft een volledige drankvergunning. Echter, op doordeweekse dagen wordt vóór 16:00 uur geen alcohol geschonken. Dit past niet in een omgeving waar ook gewerkt wordt.
 
Gokken
De VPCB staat geen activiteiten zoals gok- en kans-spellen toe die verslavend kunnen werken en waarbij een individu financiële risico’s loopt. Pokeren of Bingo met een kleine inleg en prijzenpot is echter geen enkel probleem.
 
Geweld, wangedrag en schade
Bij wangedrag zoals vechtpartijen, vernieling, diefstal, drugsgebruik en overmatig drankgebruik behouden wij ons het recht voor de betrokkene(n) uit de personeelsbar te (laten) verwijderen en zonodig verdere stappen te ondernemen. Denk hierbij aan het het verhalen van geleden schade en het informeren van de werkgever.
 
Bij geschillen
Bij twijfel of een verschil van mening beslist het Algemeen Bestuur van de VPCB. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de wettelijke voorschriften en het beleid van werkgever Achmea.
 
 
 
 
U bent niet geauthoriseerd om reacties te posten.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment