Inlogformulier

       
  • Kids
  • Clubs
  • Workshops
  • Fietsclub
  • Bands
  • Stedentrip
  • Feesten
  • Sportief
  • Evenementen

Historie Sequoia Lodge

 
Gedurende de hele periode dat de Sequoia Lodge in ontwikkeling was heeft Ed Wijker een blog bijgehouden. Dit loopt vanaf het eerste moment dat er over een nieuwe bar werd gesproken tot en met de opening van de bar en de binnenkomst van het nieuwe meubilair. Om dit stuk historie niet verloren te laten gaan is dit blog in zijn geheel overgenomen op deze site en nog na te lezen.

Je kunt beginnen bij de allereerste blogentry van 9 januari 2009 en binnen de blogpagina's naar de volgende blog klikken of hieronder rechtstreeks de link van de blog aanklikken die je wilt lezen.
We starten hieronder met de inleiding van de blog door Ed zelf.

Veel plezier met dit stukje VPCB historie.


Beste collega's,

ed wijkerNaarmate er meer over de nieuwbouwplannen voor Malkenschoten bekend werd begon ik mij af te vragen of er ook rekening was gehouden met een personeelsbar en activiteitenruimte voor de VPCB. En zoja, of die wel aan onze wensen zou beantwoorden. Vanuit die zorg heb ik toen een beleidsnotitie opgesteld die daarna namens het Algemeen Bestuur is ingebracht bij de Stuurgroep Nieuwbouw. Sindsdien zit ik samen met Remco Aalhuizen (vz. Muziekclub) en Sjoerd Adema (vz. Barcommissie) regelmatig met de bouwcoördinator aan tafel. Mede door mijn grote belangstelling voor architectuur heel leuk om te doen.

Uiteraard houden we contact met alle belanghebbenden binnen de vereniging. Maar ook jullie, VPCB-leden en niet-leden, vergeten we niet. Via deze weblog zal ik daarom elke nieuwe mijlpaal met jullie delen.

Met vriendelijke groet,

Ed Wijker, contactpersoon VPCB-nieuwbouw


openingWeblog
 
vrijdag 9 maart 2012
Hoogtepunten en dieptepunten
  
vrijdag 4 november 2011
 
vrijdag 2 september 2011
 
zondag 7 augustus 2011
 
zaterdag 16 juli 2011
 
vrijdag 15 juli 2011
 
woensdag 30 maart 2011
opening1 
woensdag 2 maart 2011
 
dinsdag 15 februari 2011
 
dinsdag 23 november 2010
 
donderdag 8 juli 2010
 
dinsdag 1 september 2009
 
donderdag 8 januari 2009

 

 

 

U bent niet geauthoriseerd om reacties te posten.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment