Inlogformulier

       
  • Feesten
  • Stedentrip
  • Bands
  • Workshops
  • Fietsclub
  • Sportief
  • Kids
  • Evenementen
  • Clubs

Locatie en bereikbaarheid Sequoia Lodge


campus
De Sequoia Lodge bevindt zich in het Logistiek gebouw dat deel uitmaakt van de Achmea Campus locatie Apeldoorn. 
Dit markante pand valt op door zijn afwijkende vorm, kleur en materialen.
 
 
Exclusief voor de VPCB
De Sequoia Lodge met personeelsbar voor de Vereniging van Personeelsleden van Centraal Beheer (VPCB) is exclusief gesitueerd op de 2e bouwlaag. De totale oppervlakte is maar liefst 450 m2 plus een groot dakterras van 140 m2. De muziekclub heeft een oefenruimte op laag 1.
 
 
facilitygebouwBezoek- en postadres
Sequoia Lodge (VPCB)
Logistiekgebouw - Laag 2
Laan van Malkenschoten 20
7333 NP Apeldoorn
 
 
Goede bereikbaarheid
campusHet Logistiekgebouw, waarin o.a. het mailcentrum gevestigd is, ligt achter het bos en is via een aparte ingang bereikbaar. Handig, omdat we vooral ‘s avonds en in de weekenden evenementen organiseren, waaronder de competities en toernooien van de biljartclub, bandjes die willen oefenen of optreden, enz. Ook vanuit beveiligingsoogpunt is dit praktisch. Raadpleeg de wegwijzer hiernaast. Klik op het plaatje voor een grotere afbeelding.
  
  
Volop parkeerplaats en afsluitbare fietsenstalling
Direct naast het Logistiekgebouw bevindt zich een grote parkeerplaats voor 500 auto’s, P7 genaamd. Vlak bij de entree staat een overdekte en afsluitbare stalling voor (brom)fietsen en scooters. Deze stalling kun je met je Achmea-pasje openen. Een gedeelte is als rookruimte ingericht.
 
 
Toegang met Achmea-pasje
Als je medewerker van Achmea bent en over een Achmea-toegangspasje beschikt kun je met deze pas naar binnen bij de hoofdingang van het Logistiek-gebouw. Anderen dienen zich via de intercom bij de ingang te melden. De Sequoia Lodge ligt op de 2e verdieping is met de trap of lift bereikbaar. Je kunt er terecht gedurende de reguliere openingstijden en daarbuiten alleen tijdens geplande evenementen, recepties, afdelingsborrels e.d. Voor leden van de VPCB-clubs Muziek en Biljart zijn er extra toegangsmogelijkheden.
 
 
 
 
U bent niet geauthoriseerd om reacties te posten.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment