Voorzieningen

VEEL KEUZE IN DRANKJES EN BIER VAN DE TAP

De Sequoia Lodge heeft een mooie bar en we bieden een grote keuze in fris- en alcoholische dranken. De VPCB heeft een volledige drankvergunning. Warsteiner pils en Veluwse Schavuyt Amber zijn hier op de tap verkrijgbaar. Afhankelijk van het seizoen zijn ook andere bieren op voorraad.

VAN HAPJES TOT LUXE BUFFETffet

Standaard hebben we borrelnootjes, warme snacks en frites. Je kunt ook helemaal op maat een bestelling doorgeven voor bijvoorbeeld een projectborrel, receptie of afdelingsfeest.

We bieden hiervoor een samenwerking met onze cateraars PartyCare bob Keurslagerij Lautenschutz en restaurant Asia. Partycare bob heeft naast de in de onderstaande lijst vermelde buffetten ook de mogelijkheid voor het leveren van luxe hapjes. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

PartyCare bob
Keurslagerij Lautenschutz (Buffetten)
Keurslagerij Lautenschutz (BBQ pakketten)
Betaalbaar aanbod

We runnen de personeelsbar met vrijwilligers van de VPCB. Hierdoor kunnen we de prijzen laag houden. Tijdens de maandelijkse vrijdagmiddagborrel kosten drankjes tijdens Happy Hour van 17:30 - 18:30 uurmaar € 1,00! (met uitzondering van de mixdranken! )

Betaalgemak

In de Sequoia Lodge kun je contant afrekenen of pinnen. Afdelingsbijeenkomsten, projectborrels, jubilea en afscheidsrecepties worden in de regel intern doorbelast via de kostenplaats van de betreffende afdeling.

ook voor Sport, spel en ontspanning

Kom langs en speel gerust een potje biljart, pool of darts. . Of test je spierballen op onze 800 kg wegende boomstam tijdens een spelletje ‘spijkerslaan’.

Op onze leestafel van 4 meter vind je allerlei tijdschriften, een pokerspel en het aloude dam- en schaakspel. En als er een belangrijke tv-uitzending is, zoals het WK-voetbal, kun je die bij ons op een groot scherm komen bekijken, met een biertje in de hand!

We onderzoeken op dit moment of we misschien een tafelvoetbalspel kunnen plaatsen. We houden je op de hoogte! 

Ruimte tot 175 personen!  

De opzet van de Sequoia Logde is open en flexibel. We kunnen de ruimte daarom optimaal inrichten voor ieder evenement. We bieden ruimte voor feesten met 175 mensen!

Ja, ik wil de Sequoia Lodge reserveren

Feestje opleuken? Kies voor MUZIEK OP MAAT

Helemaal áf is je feestje natuurlijk pas als je ook aangepaste muziek in de bar hebt. Behalve “ingeblikte” muziek is het namelijk ook mogelijk om via ons live-muziek te bestellen bij de VPCB-Muziekclub. Voor de juiste muzikale omlijsting van jouw afscheid, jubileum of afdelingsfeest. En altijd in de juiste sfeer, want je kunt kiezen uit diverse muziekstijlen, en van solo-muzikant t/m een complete band. Uiteraard staan hier wel extra kosten tegenover. Lees meer...