Voorzieningen

VEEL KEUZE IN DRANKJES EN BIER VAN DE TAP

De Sequoia Lodge heeft een mooie bar en we bieden een grote keuze in fris- en alcoholische dranken. De VPCB heeft een volledige drankvergunning. Warsteiner pils en Veluwse Schavuyt Amber zijn hier op de tap verkrijgbaar. Afhankelijk van het seizoen zijn ook andere bieren op voorraad.

VRIJDAGMIDDAGBORREL

De vrijdagmiddagborrel is sinds 2019 opgeheven. We kunnen echter op aanvraag wel weer een vrijdagmiddag borrel organiseren, met een minimaal aantal van 15 personen en tevens vrije inloop voor andere personen. Dan kosten drankjes tijdens Happy Hour van 17:30 - 18:30 uur maar € 1,00 ! (met uitzondering van de mixdranken)

VAN HAPJES TOT LUXE BUFFET

Standaard hebben we borrelnootjes, warme snacks en frites. Je kunt ook helemaal op maat een bestelling doorgeven voor bijvoorbeeld een projectborrel, receptie of afdelingsfeest.
We hebben hiervoor een samenwerking met onze cateraars PartyCare Bob en Keurslagerij Lautenschutz. Partycare Bob heeft naast de in de onderstaande lijst vermelde buffetten ook de mogelijkheid voor het leveren van luxe hapjes. Lees hieronder meer over de mogelijkheden:

PartyCare bob
Keurslagerij Lautenschutz (Buffetten)
Keurslagerij Lautenschutz (BBQ pakketten)
Betaalbaar aanbod

We runnen de personeelsbar met vrijwilligers van de VPCB. Hierdoor kunnen we de prijzen laag houden.

Betaalgemak

In de Sequoia Lodge kun je contant afrekenen of pinnen. 
Afdelingsbijeenkomsten, projectborrels, jubilea en afscheidsrecepties worden in de regel intern doorbelast via de kostenplaats van de betreffende afdeling. Het is daarnaast mogelijk om de consumpties ook per persoon af te rekenen.

ook voor Sport, spel en ontspanning

Kom langs en speel gerust een potje biljart, pool of darts. En als er een belangrijke tv-uitzending is, zoals het WK-voetbal, kun je die bij ons op een groot scherm komen bekijken, met een biertje in de hand! Binnenkort zullen we in de Sequoia Lodge ook trotse eigenaar worden van een tafelvoetbalspel.

capaciteit sequoia lodge  

De opzet van de Sequoia Logde is open en flexibel. We kunnen de ruimte daarom optimaal inrichten voor ieder evenement. We bieden ruimte voor feesten met 75 personen! Daarnaast beschikken we over een fantastisch ruim dakterras, waar we zeker in de zomer flink gebruik van maken en die zeer geschikt is voor BBQ(feestjes).

Feestje opleuken? Kies voor MUZIEK OP MAAT

Helemaal af is je feestje natuurlijk pas als je ook aangepaste muziek in de bar hebt. Behalve top 2000 muziek is het namelijk ook mogelijk om via ons live-muziek te bestellen bij de VPCB-Muziekclub, voor de juiste muzikale omlijsting van jouw afscheid, jubileum of afdelingsfeest. En altijd in de juiste sfeer!!

Ja, ik wil de Sequoia Lodge reserveren