Hoogtepunten en dieptepunten

Onlangs werden de nieuwe statafels en lage tafeltjes bezorgd, volledig maatwerk en betaald door GFSA. Hoewel ik eigenlijk heel blij had moeten zijn met deze langverwachte meubels was ik zwaar teleurgesteld. Hoe kwam dat nou? Heel simpel: mijn verwachting over kleur en uitvoering stemde totaal niet overeen met hetgeen feitelijk besteld en geleverd was. Geen fout van GFS bleek achteraf, maar een miscommunicatie tussen mijn contactpersoon en ondergetekende. Inmiddels ben ik de teleurstelling al weer te boven. Daarbij geholpen door zaken die wel naar verwachting of zelfs boven verwachting waren. De afgelopen 2-3 weken zijn er veel zaken (alsnog) geregeld. Zo is er een laag toegevoegd aan de barkast, een extra ruimte waar het glaswerk goed tot z’n recht komt. Aan de voorzijde van de bar zijn haken bevestigd waaraan je een tas of jasje kunt hangen.

 

Opvallend is een enorme boomstam van maar liefst 800 kg die van horen zeggen met een kraan naar binnen is gebracht. Op dit moment zou je hem als statafel kunnen gebruiken, maar hij is speciaal bestemd voor het spelletje spijker-slaan. Hamer en spijkers komen eraan! Verder zijn er nu voldoende (tijdelijke) kapstokken aanwezig en is het poolbiljart weer bedrijfsklaar: vandalen hadden hem omstreeks de kerst onklaar gemaakt. Daar heb ik geen goed woord voor over :-(   Inmiddels is er een duidelijke gebruiksaanwijzing voor de muntautomaat, een keuenhouder, een nieuw afdekzeil en binnenkort worden er lampen boven gehangen. Ook zijn de gele banken bij de biljart omgedraaid richting dartbanen wat meer zitmogelijkheden biedt.

 

Onbetaalde rekeningen behoren straks ook tot het verleden. Het duurt namelijk niet lang meer of je kunt je rekening betalen via de Chipknip. Onze nieuwe kassa is er geschikt voor en op laag 0 van het Logistiekgebouw bevindt zich een Chipknip-oplaadpunt.

 

Ik hoop van harte dat we een warm en zonnig voorjaar krijgen, want ons dakterras is ook klaar om veel bezoekers te ontvangen: meer dan genoeg zitjes en bovendien is er nu water en stroom voor bijvoorbeeld beplanting, een barbecue of buitenbar.

 

Ben je een tijdje niet meer in de Sequoia Lodge geweest? Kom dan de veranderingen maar eens met eigen ogen aanschouwen! En er gaat nog meer gebeuren. Binnenkort gaan we aan de slag met de rest van ons interieur: nieuwe barkrukken, een paar gemakkelijke zitjes en nog veel meer.