Informatie over de bar

Wat is er zoal te doen in de Sequoia Lodge ?

Naast recepties, afdelingsborrels en de vaste activiteiten kun je nog veel meer beleven in de Sequoia Lodge:

- Themafeesten, darttoernooien en een bar-pubquiz. Dit alles georgaiseerd door de Barcommissie.
- Speciale toernooien van de biljartclub waarbij alle Achmea-collega's en ook niet leden, welkom zijn.
- Workshops en andere activiteiten van de evenementencommissie, zoals kerstcreatie en paascreatie maken. Activiteiten die de barcommissie en VPCB-clubs op korte termijn organiseren, kondigen we aan via Nieuwsberichten in de VPCB nieuwsbrief. Je hoeft dus niets te missen!!

Ondanks dat veel mensen de Sequoia Lodge al goed weten te vinden als vergaderlocatie of plek om een jubileum te vieren, is dit nog niet voor iedereen het geval. Sommige mensen denken dat je alleen een boeking kunt doen als je lid bent van de VPCB. Dit is echter een misvatting. Ieder personeelslid van Achmea kan ons benaderen voor het maken van een boeking in de Sequoia Lodge. Als je een mail stuurt aan sequoialodge.vpcb@gmail.com dan zullen we je informeren over de verschillende opties die we je kunnen bieden.

BOEKINGEN

Om de Sequoia Lodge te boeken houd je rekening met het volgende;

- Naast de kosten die gemaakt worden voor het beheer van de bar (per uur), is er een minimale afname van 2 uur per boeking. De vrijwilliger die als gastheer of gastvrouw je boeking verzorgt, zorgt er voor dat de koffie en thee klaar staan bij aanvang van de vergadering, daarnaast wordt er gezorgd voor kannen water en koffiekoekjes. Als je naast deze "standaard" verplichte catering nog andere aanvullende catering erbij wilt, kun je daarvoor contact opnemen met de beheerder van de bar. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan verse luxe koeken of een plak roomboter cake bij aanvang en rond 14.00 uur een "opkikker" snack in de vorm van een musliereep/candybar en smoothie.

- Er wordt een uur bij de boeking extra gerekend voor het openen van de Sequoia Lodge en het klaarzetten van de catering en voor het afruimen en schoonmaken van de Sequoia Lodge als de boeking afgelopen is.

-Het is daarnaast ook handig om te weten dat onze vrijwilligers geen meubulair zullen verschuiven of verplaatsen voor een boeking, als je de Sequoia Lodge wil veranderen van indeling dan kun je dit doen tijdens de tijden die je gekozen hebt voor de boeking. Er wordt wel van je verwacht dat de indeling na de boeking weer in de originele staat terug gebracht is. Wordt dit niet gedaan, dan kunnen hiervoor extra kosten in rekening gebracht worden van € 7,50 euro per kwartier.

Bevestiging BOEKING

Een boeking in de Sequoia Lodge is pas definitief als alle gegevens bij ons bekend zijn en je een schriftelijke bevestiging van de boeking hebt ontvangen, tot die tijd staat de boeking in de agenda als OPTIE. We hebben de volgende gegevens van je nodig voor een definitieve boeking;

- De dag en het tijdstip waarop je wilt boeken.
- Het aantal personen (ongeveer) aanwezig bij de boeking.
- Het kostenplaatsnummer.
Eventueel kan bij een boeking ook de consupties per persoon worden afgerekend, vraag naar de mogelijkheden hiervoor via sequoialodge.vpcb@gmail.com 

Houd je er ook rekening mee dat er ter bevestiging, na het gebruik van de Sequoia Lodge, getekend wordt bij de diensdoende gastheer of gastvrouw!

Er kan onverhoopt iets gebeuren waardoor de boeking niet door gaat, dan is het mogelijk om de boeking te annuleren, mits dit minimaal 48 uur van te voren door is gegeven. Dan kan dit annuleren geheel kosteloos. Bij niet tijdig annuleren of NO SHOW zullen de gemaakte kosten wel in rekening gebracht worden. Ook voor het annuleren van een boeking geldt dat dit schriftelijk bevestigd word. 

plattegrond

Plattegrond SL

Barcommissie

Als barcommissie zorgen we voor het reilen en zeilen van de personeelsbar de Sequoia Lodge.

Denk hierbij aan:

- Inkopen
- Voorraadbeheer
- Financiën
- Barbediening
- Agenda beheer
- Vrijwilligers inroosteren
- Onderhoud en vernieuwing
- Veiligheid en hygiëne
- Contact en overleg met in- en extrene partijen

We hebben onze taken goed verdeeld en onze voorzitter vertegenwoordigd de bar in het Algemeen Bestuur van de VPCB. Al onze barvrijwilligers beschikken over de vereiste horeca diploma's. Vragen? Je bereikt ons via sequoialodge.vpcb@gmail.com

Wie is wie ?
Functie Naam
Voorzitter Gertjan Loor
Vice-voorzitter Coby Geven
Penningmeester Frans Bouwens
Voorraadbeheer Gertjan Loor en Frans Bouwens
Barbeheerder, aanvragen bar en barrooster Karin Blom
Evenementen & Promotie Jolanda Stigter en Esther van Riel
Barvrijwilliger worden

Altijd al eens aan de andere kant van de bar willen staan? Lijkt het je leuk om zelf te mogen bedienen, een biertje te tappen en snacks te frituren? Heb jij die servicegerichte inslag en vind je het leuk om met mensen om te gaan? Dan is barvrijwilliger worden bij de Sequoia Lodge wellicht iets voor jou! Zodra er een reservering binnenkomt vragen we welke barvrijwilligers op de gereserveerde datum beschikbaar zijn. Jij bepaalt dus zelf hoe vaak en wanneer je wordt ingeroosterd. Er zijn VPCB evenementen, jubilea, projectborrels, meetings, vergaderingen en afdelingsfeestjes, vaak gecombineerd met eten besteld bij een van onze vaste cateraars. O ja, en je ontmoet zo ook veel collega’s van andere afdelingen!

Uiteraard leren we je de geheimen van onze bar. De diensten die je draait worden van te voren met je overlegd. In de meeste gevallen draai je een bardienst met z‘n tweeën of meer.

Lijkt dit je leuk? Stuur dan een mailje naar: sequoialodge.vpcb@gmail.com

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

ALLEEN MET DE HULP VAN VRIJWILLIGERS KAN DE VPCB BLIJVEN BESTAAN. WE HEBBEN JE HULP DUS HARD NODIG!!