Sandra Singodjojo

Ik ben sinds januari 2018 betrokken bij het VPCB team. Ik vind het leuk om op een verrassende wijze een evenement in te vullen en af te stemmen op het doel en doelgroep. Ik werk binnen Achmea IT op de afdeling Financiën en Control als Secretaresse. Ik ben enthousiast en maak graag tijd voor een feestje, en nog leuker als je het zelf mag organiseren. Ik hoop je gauw te zien op één van onze leuke evenementen.

Marike van Mourik

Met veel plezier en enthousiasme organiseer ik evenementen binnen de EvenementenCommissie van de VPCB. Dit doe ik al vanaf mijn indiensttreding in 1998. De laatste jaren organiseer ik de stedentrip en Orpheusvoorstellingen. Naast de VPCB ben ik werkzaam als systeemspecialist SAP CRM. Meld je aan voor één van onze evenementen of stuur een mail voor ideeën en tips.

Jacqueline van Ark

Ik werk al een aantal jaren als vrijwillige coördinator voor de VPCB. Ik organiseer o.a. de evenementen bij Orpheus, verschillende soorten workshops en wat er verder te tafel komt. Ik werk binnen Achmea als secretaresse bij Business Finance Team Schade Particulier en Bedrijven. En heb je een leuk idee die wij eventueel kunnen oppakken om te organiseren, laat het ons weten.

Renske Wolthuis

Vanaf 2017 ben ik betrokken bij het VPCB team, ik wil mij toespitsen op kinderuitjes en andere leuke evenementen. Ik werk binnen Achmea bij het team Operationele ondersteuning afdeling expertise. Binnen dit team heb ik meerdere aandachtsgebieden maar ik focus mij vooral op klachten. Ik hoop jullie tegen te komen op alle leuke evenementen die wij organiseren.

Karin Lieftink

Ik werk bijna 25 jaar bij Centraal Beheer en sinds 5 jaar ben ik vrijwillige coördinator bij de EvenementenCommissie van de VPCB. Ik organiseer o.a. mede Orpheus voorstellingen, kerst- of paascreaties , het Sinterklaasfeest en de befaamde wijnproeverij bij Henri Bloem. Veel plezier bij onze evenementen!

Annemarie Veldkamp

Na de stedentrip New York in 2018 heb ik mij aangemeld voor de Evenementen Commissie, ik houd mij bezig met het organiseren van evenementen en als back-up voor de website gerelateerde zaken van de evenementen. In mijn dagelijkse werk kun je mij vinden bij Financiën en Risico van AIT