Opvliegers 5: Op Safari
Opvliegers op safari

Loes, Joke, Shirley en Moniek verliezen zich in safari’s, wijnproeverijen en bloedhete overnachtingen in een tent. Dit keer maken de vriendinnen Zuid-Afrika onveilig. The Big 4 gaat op zoek naar The Big 5!
Meer info...

Claudia de Breij - Nu
Claudia de Breij

Ze is vrolijk hoor, daar niet van, maar ook een beetje bang. Dat de oorlog komt. En dat je dan moet schuilen. Jaja. Je kunt er over zingen. Je kunt er ook iets aan doen. En wanneer? Dat weet ze wél: NU.
Meer info...

ANNIE, de musical
Annie de musical

Beleef het inspirerende levensverhaal van deze roodharige heldin als stoer meisje van nu
. Deze wereldberoemde musical met hits als Tomorrow en It’s a hard knock life inspireerde al generaties kinderen en volwassenen. Nu is Annie terug en ze is sterker dan ooit.
Meer info...

Ellen ten Damme - Casablanca
Ellen ten Damme

Ze ging al van Parijs naar Berlijn en nu weer terug naar Parijs om vanaf daar muzikaal naar Casablanca te trekken. Ellen ten Damme en The Magpie Orchestra gaan steeds zuidelijker en de muziek wordt dus ook steeds meer een mix van de culturen die ze onderweg tegenkomen.
Meer info...

Buurman & Buurman gaan kamperen
Buurman en Buurman

Daar zijn ze weer, het populaire duo Buurman & Buurman. Dat ze een tikkie onhandig zijn maar de moed nooit verliezen maakt Buurman & Buurman juist herkenbaar, de grote vrienden van jong en oud.
Meer info...