OG3NE Sweet Harmony Tour
Og3ne

In het theaterseizoen 2019/2020 keren de dames van OG3NE weer terug in het theater met hun gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR.
Wees er snel bij; de concerten van OG3NE zijn meestal in korte tijd uitverkocht! 
Meer info...

Workshop Lontwol
Lontwol

Vind jij die stoere grof gebreide plaids of krukjes ook zo leuk? Kom dan een workshop volgen en maak in een paar uur een eye catcher voor in je huis!
Meer info...

Kerst zonder stress
Kerst zonder stress

“Kerst zonder stress”, gezellig met je collega’s, vrienden/vriendinnen borrelen en ondertussen nog wat tips en trics krijgen voor een stressvrije kerst... Dit terwijl je aan een prachtig gedekte tafel zit, met mooie wijnen verzorgd door Henri Bloem.
Meer info...

Suzan & Freek
Suzan en Freek

Suzan & Freek duiken vanaf september voor het eerst de theaters in met hun show 'Als Het Avond Is'. De tour, die langs 25 Nederlandse theaters trekt, zal in het teken staan van de weg die ze tot nu toe samen hebben afgelegd.
Meer info...

Amadeus
Amadeus

De rebel. Zijn muziek. Zijn ondergang. Een grootse muziektheaterproductie over misschien wel de meest legendarische componist ooit: Wolfgang Amadeus Mozart.
Meer info...

Brigitte Kaandorp
Londen

Kaandorp zonder tierelantijntjes Geen toeters en bellen deze keer. Geen decorstukken en verkleedpartijen. U krijgt Kaandorp, Kaandorp en niets dan Kaandorp. Die in een rood jurkje met u het leven gaat doornemen….
Meer info...