Forelvissen + BBQ
Forelvissen

Een middag ontspannend langs de waterkant en afsluiten met een heerlijke BBQ. Of je beginnend of gevorderd visser bent, bij ’t Smallert is forelvissen een ware beleving. Klik hier voor meer informatie.

Grand Prix België
F1

Fan van dit racespektakel? Ga met ons mee naar het circuit van Spa-Francorchamps. Een unieke kans dus geef je snel op want vol=vol. Klik hier voor meer informatie.

Workshop Handlettering
Handlettering

Handlettering is tegenwoordig super populair en steeds meer mensen willen leren om met creatief schrijven een gave tekening te maken. Een workshop handlettering is dan ook de ideale manier om te beginnen met creatief schrijven. Klik hier voor meer informatie.

Ilse de Lange - Theaterconcert New Amsterdam
F1

Nu al iets om je op te verheugen in november: de Theatertour New Amsterdam van Ilse de Lange! We hebben de beste 2e rangs kaarten kunnen bemachtigen. De inschrijving start maandag 17 juni 2019. Klik hier voor meer informatie.

Karin Bloemen
Karin Bloemen

Karin gaat opruimen, letterlijk! Het wordt een hilarische avond vol spullen en herinneringen. Klik hier voor meer informatie.

Toppers in concert 2019
Toppers in concert

De Toppers bestaan 15 jaar! Dat wordt uitbundig gevierd tijdens de HAPPY BIRTHDAY PARTY. Klik hier voor meer informatie.