Een personeelsvereniging van en voor onze apeldoornse collega's. Wij organiseren feesten en workshops, regelen korting bij evenementen of je koopt met korting bij organisaties.
1.
Fietsclub - Race en MTB

De FTCB bestaat uit 2 clubs. We startten als wielierfietsclub. Maar met de komst van de Mountainbike ontstond er een 2e club.

Ons doel: Samen toertochten fietsen en fietstochten organiseren

We fietsen samen in onze herkenbareCB/Achmea-medewerkers -outfit.

2.
Workshops

Regelmatig organiseren we leuke workshops. Kijk bij onze evenementen voor ons actuele aanbod!

3.
Dartclub

Sinds Barney wereld kampioen werd, werd duidelijk dat niet alleen Engeland en Ierland goed zijn in darts, maar dat ook nederlanders heel aardig met pijltjes kunnen gooien. Ongekend populair werd (en is) de sport in Nederland. De VPCB heeft zijn eigen dartclub die meerdere keren per jaar een toernooi organiseert. Lees meer...

4.
Muziekclub

De doelstelling van de muziekafdeling van de VPCB is om het maken en beluisteren van live muziek door de leden te stimuleren. Elke CB-er of iemand uit zijn/haar gezin kan lid worden van de muziekafdeling. Ook als iemand niet bij CB in dienst is, is het mogelijk om lid te worden. Lees meer...

5.
Evenementen

We organiseren van allerei leuke evenementen voor onze leden. Lees meer..

6.
Workshop

Regelmatig organiseren we vanuit de VPCB leuke workshops. Lees meer..

7.
Organisatie van feesten en evenementen

We organiseren feesten van formaat. Wie herinnert zich het feest in het Hertzbergen-gebouw een aantal jaar geleden nog? Of Legends, in 2017 in de voormalige Zwitsal fabriek, in Apeldoorn. Zie het fotoalbum voor een impressie.

8.
Wintersport

Eens per jaar gaan we met collega's op wintersport. Geheel verzorgd; reis, hotel, alles erop en eraan. En na afloop.... een paar weken later nog eens nagenieten in de Sequoia Lodge voor een Après-ski party!!